Πώς να επιλέξετε το OPA για ένα αισθητήρα;

H

hanklu

Guest
Έχω έναν αισθητήρα είναι ± 10 (τάση του σήματος) και η διαφήμισή μου είναι να δεχθεί 0 ~ 5 τάση πώς να επιλέξετε το OPA Δεν ξέρω τι παράμετρο για να αναζητήσετε το μέρος ευχαριστώ πολύ

Από τη στιγμή που αισθητήρας δίνει μια διπολική έξοδο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε είτε ένα διπολικό εισόδου ADC ή να κάνετε κάποια κλιματισμού σήμα. Στην περίπτωσή σας, θα έχετε διαιρέσει την sensore εξόδου από 2 στη συνέχεια, προσθέστε 2,5 V, για να αντισταθμιστούν. ένα απλό op-amp κύκλωμα αθροιστή θα κάνει τη δουλειά. Κοιτάξτε την τέχνη της Ηλεκτρονικής, εάν πρέπει να μάθετε για τα βασικά κυκλώματα τελεστικών Καλή τύχη

Χρησιμοποιήστε ένα ολοκληρωμένο. Εδώ είναι 3 παραδείγματα. Η πρώτη θα παράγει 0V για είσοδο +10 V και 0V-10V για. Το δεύτερο παράγει σε 0-10V είσοδο και 4V στους +10 V. Ο τρίτος χρησιμοποιεί ολόκληρο το 0 ~ 5V φάσμα, αλλά απαιτεί μια πιο ασυνήθιστη αναφοράς, η οποία μπορεί να οικοδομηθεί με άλλο ολοκληρωμένο και κάποιες αντιστάσεις. Σημειώστε ότι τα τελευταία δύο σχηματικές αναπαραστάσεις, η αναφορά πρέπει να είναι σε θέση τόσο πηγή και να βυθιστεί ρεύμα, ώστε κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα ολοκληρωμένο για την κατασκευή του αναφοράς. Όσον αφορά την αντιστάθμιση τελεστικών και της μετατόπισης, εξαρτάται από την απαιτούμενη ανάλυση του συστήματος. Επιλέξτε το ολοκληρωμένο, όπως ότι το λάθος θα είναι εντός των επιτρεπομένων ορίων.

Ναι, χρήση ΑΠΕ ως τάση εισόδου devider

Παραλάβω το INA128 και ΙΝΑ 326. οποία το ένα είναι καλύτερο; και μπορώ να χρησιμοποιήσω το AD είναι ADS8341 Πώς να σχεδιάσει το κύκλωμα ... Ευχαριστώ πολύ και αισθητήρα είναι ότι, όπως

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back