Πώς να επιλέξει μια μονάδα GPS;

H

hsps9.99

Guest
Γεια σας, είμαι απλά ένα begineer στην Ηλεκτρονική, είμαι presenly σκέφτομαι συσκευή GPS. Πριν ξεκινήσουμε, θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν συγκεκριμένα πρότυπα i θα πρέπει να εξετάζουν κατά την επιλογή τη μονάδα GPS, όπως θα έπρεπε να υπάρχουν αρκετοί προμηθευτές για μονάδες GPS .. Τι θα πρέπει να αναζητούν, ενώ μπορώ να επιλέξω μια μονάδα GPS, είναι όλα τα πρότυπα όπως τα πρότυπα IEEE ου 802 για ethernet εκεί.

αν πρόκειται για μικρό έργο, όπως οι μαθητές ή ο σκοπός της μελέτης, τότε δεν κάνει καμία διαφορά ... αν πρόκειται για εμπορικές εφαρμογές, τότε πρέπει να σκεφτούμε τα πρότυπα ... Τα περισσότερα από τα GPS ακολουθεί σειριακή επικοινωνία (NMEA), ή SIRF ή οποιαδήποτε άλλα πρότυπα ....

Εγώ το κάνω ως ένα έργο Hobbie να μάθει περισσότερα ηλεκτρονικά. Από ό, τι κατάλαβα για NMEA και SIRF είναι ότι υπάρχουν 2 comonly πρωτόκολλο επικοινωνίας που χρησιμοποιείται για την παραγωγή. Ποιο πρωτόκολλο, δεν μπορείτε recomand για γενική χρήση ...

Όπως είπα όλες οι μονάδες GPS υποστηρίζει NMEA .. σε επιπλέον ότι, κάποια SIRF υποστήριξη, και άλλες μορφές ... επισκεφθείτε την [url = http://www.nskelectronics.in] NSKELECTRONICS [/url] ιστοσελίδα .. που είναι πωλητές μονάδες GPS ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back