Πώς να επιβεβαιώσει την w / l αυτού MOS τρανζίστορ

W

wjx197733

Guest
Γεια όλοι, είμαι ένα νέο άνθρωπο να σχεδιασμό αναλογικών κυκλωμάτων.

Αυτές τις μέρες να σχεδιάσω μια απλή ΕΠ, όπως μπορείτε να δείτε στο συνημμένο.Η κύρια παράμετρος του ΕΠ είναι:
VDD = 5V, SR> = 10V/ľs (CL = 5pF), f-3dB> = 100kHz (CL = 5pF), και μια μικρή αύξηση του σήματος του 100V / V, 1V <= ICMR <= 4.5V, και Pdiss <= 1mW.Χρησιμοποιήστε τις παραμέτρους του KN = 110ľA/V2, KP = 50ľA/V2, VTN = 0.7V, VTP =- 0.7V,
λN = 0.04V-1 και λp = 0.05V-1.

Το w / l του πιο MOS έχει επιβεβαιωθεί, αλλά επιβεβαιώνουν την w / l M8 είναι τόσο δύσκολο για μένα.αν αντικαταστήσει M8 από τρεχούμενο socrce, έχουν δεν υπάρχει πρόβλημα, οπότε πιστεύω ότι η w / l του πιο MOS είναι rignt.

Πώς να σχεδιάσει την w / l M8;help me please!
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Δεν μπορούσα να δω κανένα M8 στο σχηματικό σας ... μπορείτε να το ελέγξετε;

Ποια είναι ένα M8;
Δεν μπορώ να βρω αυτό!

Πιστεύετε πραγματικά σημαίνει M3;

Νομίζω ότι δεν είναι M8, αλλά M7, επειδή έχω την ίδια ερώτηση.

M3 και m4 που διαδραματίζουν ρόλο στην:
1) απόκριση συχνότητας: εισάγουν ένα doublet.έδωσα GBW, πράγμα εγώ το ζεύγος που εισήγαγε M3 / 4 εμφανίζεται μετά πόδια Μπορείτε να συναγάγει μέγιστη W * L
2) PSRR: δεν έχετε καμία προδιαγραφή
3) κέρδος: DC κέρδος είναι GM1 / (GD1 GD4).Αυτό σας δίνει ελάχιστη L
4) Θόρυβος: αυτό σας δίνει ελάχιστο W * L
5) Offset: αυτό σας δίνει ελάχιστο W * L καθώς και τις ελάχιστες L

Συνεχίστε να κάνετε την ανάλυση με τα υπόλοιπα στοιχεία που έχετε.

Αυτή η διαδικασία θα σας δώσει ως resuslt χώρο των αποδεκτές λύσεις.

Λοιπόν, αν είναι M7, τότε αυτό δεν λειτουργεί ως πηγή ρεύματος.Στην πραγματικότητα, όπως είναι τώρα, κάθε μία από M6 και λειτουργεί με M7 = 2.5v Vgs M5 και πάρα πολύ.Αλλά θέλετε να σας κατώτερο όριο του ICMR να 1V και, αν ναι τότε M5 είναι ήδη σε γραμμική (ωμική) λειτουργία η οποία δεν είναι καλό.Αν επιμένετε σε αυτό το δρόμο της bising έχετε να αλλάξετε το μέγεθος της M7.Γνωρίζετε το τρέχον και το μέγεθος του M6 - τον υπολογισμό των Vgs6.Συνέχεια Vgs7 = Vdd-Vgs6 και Vsb7 είναι ίση με Vgs6 - χρησιμοποιεί για να υπολογίσει το Vt της M7.Στη συνέχεια, με το σημερινό, Vgs7 και Vt7 υπολογίζει W / L.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back