Πώς να ενισχύσει το εύρος ζώνης του PIFA

I

imranshoaib

Guest
Γεια σου, Έχω προσομοιωμένο ένα ενιαίο PIFA ζώνης για εφαρμογές GSM 900. Η κεντρική συχνότητα είναι καλά συμπίπτει με 925 MHz, αλλά το εύρος ζώνης είναι μικρό. | S11 | είναι γύρω στα -20 dB. Πώς μπορώ να διευρύνει το εύρος ζώνης; Είμαι χρησιμοποιώντας Agilent ADS2005A για προσομοίωση PIFA. Καθοδήγηση σας εκτιμάται από αυτή την άποψη ...

Όπως και με κάθε κεραία, να αυξήσει την (ηλεκτρική) όγκο. Έτσι, μπορείτε να αυξήσετε την απόσταση μεταξύ groundplane και patch καθώς και το πλάτος μπάλωμα. Εάν χρησιμοποιείτε ένα διηλεκτρικό, μείωση διηλεκτρική σταθερά? Αέρα είναι φυσικά καλύτερα. Επίσης, η wdith του βραχυκυκλώματος επιρροή καρφίτσα με το εύρος ζώνης. Πιο εξελιγμένες μεθόδους κάνουν χρήση των slots στο patch, παρασιτικές και πολλαπλές αντηχήσεις. Υπάρχουν πολλά έγγραφα σχετικά με αυτό.

Απόσταση μεταξύ του σημείου τροφοδοσίας και το σημείο Ταξινόμηση επηρεάζουν επίσης το εύρος ζώνης και, όπως αναφέρθηκε Jone χάσμα μεταξύ groundplane και καλοριφέρ τίποτα μπάλωμα, αλλά πάχος διηλεκτρικού επηρεάζει και το εύρος ζώνης. Για την ορθή κατανόηση των pifa καλύτερα διαβάστε παρακάτω βιβλία Planar Κεραίες για την ασύρματη επικοινωνία - Kin-Λου-Wong Compact και γενικών Κεραίες Microstrip Band - Kin-Λου-Wong Και οι δύο είναι διαθέσιμα σε αυτή την ιστοσελίδα. αφορά, balaguru. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 46 λεπτά: [/color] [/size] πάει thr παρακάτω σύνδεσμο http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=276296

[Quote = balaguru thavamani] απόσταση μεταξύ του σημείου τροφοδοσίας και το σημείο Ταξινόμηση επηρεάζουν επίσης το εύρος ζώνης και, όπως αναφέρθηκε Jone χάσμα μεταξύ groundplane και καλοριφέρ τίποτα μπάλωμα, αλλά πάχος διηλεκτρικού επηρεάζει και το εύρος ζώνης. Για την ορθή κατανόηση των pifa καλύτερα διαβάστε παρακάτω βιβλία Planar Κεραίες για την ασύρματη επικοινωνία - Kin-Λου-Wong Compact και γενικών Κεραίες Microstrip Band - Kin-Λου-Wong Και οι δύο είναι διαθέσιμα σε αυτή την ιστοσελίδα. αφορά, balaguru. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 46 λεπτά: [/color] [/size] πάει thr παρακάτω σύνδεσμο http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=276296 [/quote] Δεν έχω κανένα φύλλο εργαστήριο για το σκοπό αυτό. βοηθός εργαστηρίου μας απλά ζήτησε να σχεδιάσει pifa για το GSM 900 και 1800 ταινίες, μία και μόνη-band και ένα dual-band. Έχω διαβάσει πολλά και έχουν σχεδιαστεί κάποια, αλλά το πρόβλημα είναι η διεύρυνση του εύρους ζώνης. ADS εισάγεται σε μας σε αυτό το εργαστήριο, ώστε το σχεδιασμό σε ΚΕΠ είναι ένας μούστος, αλλιώς είμαι αρκετά ειδικός χρήστη CST MWS και είμαι επίτευξη καλύτερα αποτελέσματα εκεί. και δεν ξέρουν πώς να δίνουν όλες αυτές τις παραμέτρους, όπως, το πάχος, κλπ σε ΚΕΠ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back