Πώς να εμφανίσετε τιμές του πολυδιάστατου πίνακα του VCS;

Y

yuenkit

Guest
Γεια σου,

Θα ήθελα να παρατηρήσω σε αλλαγές των πολλαπλών διάσταση array (π.χ. μνήμη) σε VCS.Πώς να το κάνουμε αυτό;

Ξέρω Aldec και Modelsim να δείχνει την αξία των εν λόγω ποικιλία σε πραγματικό χρόνο, αλλά εγώ cann't βρούμε τον τρόπο με VCS.

Ευχαριστώ.

yuenkit έγραψε:

Γεια σου,Θα ήθελα να παρατηρήσω σε αλλαγές των πολλαπλών διάσταση array (π.χ. μνήμη) σε VCS.
Πώς να το κάνουμε αυτό;Ξέρω Aldec και Modelsim να δείχνει την αξία των εν λόγω ποικιλία σε πραγματικό χρόνο, αλλά εγώ cann't βρούμε τον τρόπο με VCS.Ευχαριστώ.

Απόσπασμα:

Ενώ το ντάμπινγκ, βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει μεγεθών-διακόπτη για να έχει αναμνήσεις που αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ.
Τότε mem άποψή τους είναι πολύ χρήσιμη και η ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο.

Σε verilog:

/ / ************************************************
/ / Dump τα περιεχόμενα της μνήμης σε ένα αρχείο που ονομάζεται
/ / Dwmm_sram.dump σε μορφή Verilog
/ / ************************************************
low_addr = 'h0000?
high_addr = 'h7fff?
mem_dump (1, low_addr, high_addr, "dwmm_sram.dump", 1, το καθεστώς)?

yuenkit έγραψε:Απόσπασμα:

Ενώ το ντάμπινγκ, βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει μεγεθών-διακόπτη για να έχει αναμνήσεις που αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ.
Τότε mem άποψή τους είναι πολύ χρήσιμη και η ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο.

ναι δουλεύει, Χάρη Alji_vlsi!

Έχω ελέγξει την UCLI οδηγό χρήστη, και τα παραδείγματα που βρέθηκαν.

Λίγα πράγματα που θέλω να επισημάνω είναι ότι, σύμφωνα με τον οδηγό χρήσης,
Τα μακροοικονομικά μεγέθη-επιλογή είναι για VHDL, για να μην verilog.

και μετά την προσθήκη, θα πρέπει να παρέχει το πεδίο ή το όνομα της λειτουργικής μονάδας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον οδηγό χρήσης, που λέει ότι, χωματερή δεν υποστηρίζεται στα NTB.
Λοιπόν, τι μπορώ να κάνω εάν θέλω να εκτελέσετε χρησιμοποιώντας Native Testbench;Οποιαδήποτε λύση;

Ευχαριστώ

yuenkit έγραψε:

ναι δουλεύει, Χάρη Alji_vlsi!Έχω ελέγξει την UCLI οδηγό χρήστη, και τα παραδείγματα που βρέθηκαν.

Για να είμαι ειλικρινής,
έχω solvnet έστειλε ερωτήσεις σχετικά με αυτό, αλλά η απάντηση είναι πολύ πιο αργή από αυτό το φόρουμ, καθώς και την απάντησή τους δεν επλήγησαν, μέχρι το σημείο.

Η απάντηση ήταν: "η μεταβλητή που αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ, και η χρήση VCS-gui για να το δείτε",
τα οποία βοηθούν doesn't τίποτα.

Θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο θέμα.όταν θέλετε να εμφανίσετε MDA (πολυδιάστατη array), θα πρέπει να είναι σε πρώτη χωματερή.Μπορώ να το κάνω μόνο ΧΩΡΙΣ ντάμπινγκ το αποτέλεσμα;Που σημαίνει, να χρησιμοποιήσω DVE να ανοίξει μου testbench, και μπορώ να προβάλετε το MDA από την κυματομορφή.Δεν έχω να δημιουργήσει VPD.

Έχω παρατηρήσει ότι, αφού αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ το αρχείο χρησιμοποιώντας την εντολή UCLI, έναν νέο τύπο σήματος που ονομάζεται MDA εμφανίζεται.Αλλά αν δεν εκτελέσετε την εντολή UCLI, αυτού του είδους μήνυμα δεν εμφανίζεται.

Γεια σου,
Επιτρέψτε μου να σας γνωρίζω VCS έκδοση να βοηθήσει καλύτερα.

Περισσότερες απαντήσεις παρακάτω ..

yuenkit έγραψε:

Για να είμαι ειλικρινής, έχω solvnet έστειλε ερωτήσεις σχετικά με αυτό, αλλά η απάντηση είναι πολύ πιο αργή από αυτό το φόρουμ, καθώς και την απάντησή τους δεν επλήγησαν, μέχρι το σημείο.

Είμαι χρησιμοποιώντας vcs2005.06.Δεν το vcs2005.06-SP1

Στην πραγματικότητα είμαι προσπαθεί να διερευνήσει τη posibility αναρτάται MDA σε αλληλεπιδραστική λειτουργία και Ταχυδρομείων Processiong Mode.

PP για λειτουργία, χάρη σε σας, θα καταφέρουν να το αποκτήσουν.

Αλλά για τη διαλογική λειτουργία, αφού Προσθήκη Dump, ελέγχεται η επιλογή μεγεθών, Deth σε όλους, η MDA δεν είναι ακόμη εμφανής στο τμήμα δεδομένων.

Είναι αυτό γιατί δεν είμαι χρησιμοποιώντας SP1;

yuenkit έγραψε:

Είμαι χρησιμοποιώντας vcs2005.06.
Δεν το vcs2005.06-SP1Στην πραγματικότητα είμαι προσπαθεί να διερευνήσει τη posibility αναρτάται MDA σε αλληλεπιδραστική λειτουργία και Ταχυδρομείων Processiong Mode.PP για λειτουργία, χάρη σε σας, θα καταφέρουν να το αποκτήσουν.Αλλά για τη διαλογική λειτουργία, αφού Προσθήκη Dump, ελέγχεται η επιλογή μεγεθών, Deth σε όλους, η MDA δεν είναι ακόμη εμφανής στο τμήμα δεδομένων.Είναι αυτό γιατί δεν είμαι χρησιμοποιώντας SP1;

Aji,

Θα καταφέρουμε να το αποκτήσουν!JST εγώ κατάλαβα ότι έχασα ένα βήμα: μετά την προσθήκη Dump, πρέπει να κάνετε κλικ στο μενού: Simulator> Έναρξη.Τότε μόνο το τμήμα των δεδομένων θα πρέπει να ενημερωθεί.

πίσω στο παρελθόν να προσθέσω χωματερή, i τύπου: "τρέχει 10" για να ελέγξετε.εκτελέστε την προσομοίωση με τον τρόπο αυτό δεν θα ενημερώσει το τμήμα δεδομένων.

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά να Aji.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back