Πώς να εκτυπώσετε σχηματικό μου σε ένα αρχείο. Ps;

Q

qslazio

Guest
Θέλω εκτύπωσης σχηματική και κυματομορφή μου σε ένα αρχείο. Ps και η χρήση Acrobat για να πάρει το αρχείο pdf. Έχω εγκαταστήσει μόλις IC5 στο SUSE μου 10 OSS. Το πρόβλημά μου είναι δεν μπορώ να το οικόπεδο σε ένα αρχείο. Ps. Φαίνεται να είναι κάποιες ρυθμίσεις σχετικά με υστερόγραφο να το αφήσει να δουλέψουμε όλοι δικαίωμα. Plz να μου πει πώς να το διαμορφώσετε. Ευχαριστίες

εννοείτε ένα οικόπεδο λειτουργία; μπορείτε να χρησιμοποιήσετε gnuplot για αυτό και που υστερόγραφο ακροδέκτη εξόδου.

hello qslazio μπορείτε να αντιγράψετε το αρχείο «IC / εργαλεία / οικόπεδο / δείγματα / cdsplotinit.sample" στον χρήστη κατάλογο σας στο σπίτι, καθώς και να μετονομάσετε το αρχείο ως ". cdsplotinit" κάνει τότε ο "σχεδιασμός-> οικόπεδο", μπορείτε να επιτευχθούν οι " . ps "αρχεία. μπορείτε επίσης να παραπέμψει αυτό το link! http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=71378&highlight=print+ps+schematic+cadence , τις καλύτερες ευχές

Χρειάζεται να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης αρχείο postscript στο Linux εκτυπωτή σας, εκτυπώστε το σχηματικό στο αρχείο ps. Δουλεύει για μένα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back