Πώς να δώσει την περισσότερη δύναμη επεξεργαστή για ένα πρόγραμμα στα Windows;

F

fatma1000

Guest
παρακαλώ να με βοηθήσει σε αυτό το πρόβλημα που έχω porcessor 3,2 Thier όταν δεν είναι πρόγραμμα opreating σε αυτό βλέπω στα παράθυρα έργο φάτνη ότι το σύστημα αδράνειας διαδικασία παίρνει το 100% του επεξεργαστή όταν ένα άλλο πρόγραμμα τρέχει παίρνει το 50% του επεξεργαστή και το πρόγραμμα διαρκεί 50 % i πρέπει να δώσει στο πρόγραμμα μου το μεγαλύτερο μέρος του επεξεργαστή becaus πάρει μεγάλο χρόνο Σημείωση σε άλλες coputers ότι processor2.5 παράθυρα αδράνεια διαδικασία δεν παίρνει πρόγραμμα whinany χρόνος τρέχει πώς μπορώ να chang αυτή η ρύθμιση να δώσει στο πρόγραμμά μου το μεγαλύτερο μέρος των αφορά το χρόνο

Γεια fatma1000 Ακούγεται σαν έχετε άλλες εργασίες λειτουργίας - ή έναν ιό που παίρνει χρόνο επεξεργαστή. Χρήση του Διαχείριση εργασιών μπορείτε να σταματήσετε, αλλά όλα τα βασικά καθήκοντα. Μπορείτε να πάρετε "το Process Explorer, ένα πρόγραμμα από τον Mark Russinovich της Sysinternals Είναι δωρεάν και πολύ καλό - δείχνει κάθε πράγμα που είναι σε λειτουργία - είναι πολύ καλύτερη από ό, τι Task Manager. http://www.sysinternals.com/Utilities/ProcessExplorer.html ελπίδα αυτό βοηθά ... Πολυμαθής

αν έχω για παράδειγμα, C + + πρόγραμμα πώς μπορώ να δώσουν τον πλέον του επεξεργαστή μου; αφορά

Αν ακολουθήσετε το σύνδεσμο που δημοσιεύτηκε θα διαπιστώσετε ότι με το Process Explorer μπορείτε να αλλάξετε τις προτεραιότητες έργο. Αν δεν θέλετε να βοηθήσετε τον εαυτό σας - ότι είναι η επιλογή σας, αλλά σας παρακαλώ να μην χάσουμε άλλο χρόνο λαών. όσον αφορά ... Πολυμαθής

μπορείτε να κάνετε δυναμική κατανομή στους πίνακες σας. θα λύσει το πρόβλημα

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back