Πώς να διεπαφή κάρτα στον υπολογιστή και να διαβάσει δεδομένα με τη χρήση C / C + +;

R

ranjit123

Guest
Παρακαλούμε να οποιοδήποτε από προτείνουν πώς μπορώ να πάω για διασύνδεση της κάρτας στον υπολογιστή και την ανάγνωση δεδομένων με προγραμματισμό χρησιμοποιώντας C / C + +.

Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για τον προγραμματισμό στον υπολογιστή και δεν πρόκειται ποτέ (o?.?.? 1 Τι "κάρτα" αναφέρεστε στο 2 Τι πρέπει να μεταφέρετε μεταξύ "κάρτα" και PC χαμηλού ή υψηλού εύρους ζώνης μεταφοράς Κυρίως διεπαφής είναι γίνει με παράλληλη / σειριακή θύρα USB ... είναι επίσης αρκετά κοινές αυτές τις μέρες, δεδομένου ότι υπάρχουν ήδη καθοριστεί chipsets διαθέσιμα για εύκολη USB/rs232 USB / ενσωμάτωση IDE ... Αλλά θα πρέπει να πει περισσότερα για τις προθέσεις σας τώρα (και στο μέλλον, όταν ζητώντας? o)

Καθώς είμαι newbie στο PC έννοια inerfacing I αναζητούν πραγματικά οποιαδήποτε tutorials ή line οδηγός για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την διασύνδεση PC. Θα μας βοηθήσει ful σας παιδιά μου δώσει κάποια link.

hii. u θα πρέπει να μελετήσει διαφ. δομές λεωφορείο έτσι u ξέρει πώς λειτουργούν τα λεωφορεία pc όπως γνωρίζουμε όλες τις κάρτες PC r που συνδέονται με ένα από αυτά τα λεωφορεία. u πρέπει να δείτε ISA, EISA, PCI δομή λεωφορεία. έχω σχεδιάσει μερικές κάρτες διασύνδεσης για τις παλιές ISA EISA και τα λεωφορεία, αν u ανάγκη μπορώ να στείλω u κάποια λίστα του προγράμματος και το σχεδιασμό του υλικού για them.but θα πάρει κάποιο χρόνο για να κανονίσουμε όλες τις πληροφορίες για το u. καλή τύχη seaspac

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back