Πώς να διεγείρει μια κεραία Vivaldi;

V

vfurlan

Guest
Έχω να σχεδιάσουν μια κεραία Vivaldi. Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα βιβλίο ή άρθρο, όπου μπορώ να διαβάσω γι 'αυτό! Κύριο πρόβλημα είναι πώς θα ενθουσιάσει Vivaldi Χάρη κεραία!

Ευχαριστώ, αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορώ να βρω πουθενά: πώς μπορώ να υπολογίσω Vivaldi αντίσταση εισόδου της κεραίας; Βρήκα επίσης ένα διηλεκτρικό μετασχηματιστή (Χαρακτηρισμός μινιατούρα κεραία χιλιοστού κυμάτων Vivaldi για την τοπική υπηρεσία διανομής πολλαπλών Simons,, Lee), αλλά δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί και ποιες είναι οι διαστάσεις του (γενικά, όχι μόνο για μια συγκεκριμένη κεραία ).

Θέλω, επίσης, να προσομοιώνουν Vivaldi κεραία, και εγώ θα το μέθοδο των πεπερασμένων στοιχείων με το δικό μου αλγόριθμο. αλλά το πιο δύσκολο έργο για μένα είναι η μοντελοποίηση και genernation γεωμετρία των ματιών. θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιες συμβουλές; ευχαριστώ!

[Url = http://emcos.com/html/emc_studio_application_examples/example_14_vivaldi_antenna.html] EMC Studio: Antenna Vivaldi Παράδειγμα [/url] Μπορείτε να δοκιμάστε τη Μέθοδο των Ροπών λογισμικού για την αριθμητική προσομοίωση αναφορά. Συνδέεται είναι επίπεδη τριγωνική-μάτια αρχείο Nastran με την κεραία.

μπορεί κανείς να μου πει, πώς να συντονιστείτε στο στέλεχος Vivaldi κεραία, και το πώς αυτή επηρεάζει το εύρος ζώνης της κεραίας;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back