Πώς να διαβιβάζουν τα δεδομένα πάνω από το ηλεκτροφόρο καλώδιο 2-αγωγών DC (π.χ. 5V)

A

Al555

Guest
Γεια σας, Μήπως κάποιος ακούσει για cicrcuits που μπορεί να μεταδώσει δεδομένα και σειριακή suply κυκλώματα πάνω από 1-ζεύγους (2-wire μόνο) γραμμή ρεύματος. (2400 έως 4800 ... Bd, μέχρι 2000Ft.) Έχω ακούσει για το πρωτόκολλο HART, αλλά είναι ένα βιομηχανικό. Θέλω να τους οδηγούς και τους cicrcuits μου. Υπάρχουν εξειδικευμένες μάρκες εκεί; Πιστεύει κανείς ακούσει γι 'αυτό; Regards, Al555

Πρώτα θα έχουν χαμηλό φίλτρο για τη σύνδεση ρεύματος και ένα υψιπερατό φίλτρο για τα δεδομένα. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τακτική τηλεφωνική επικοινωνία τύπο μόντεμ. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε είναι η on-off γάντζο ανίχνευσης, διότι δεν υπάρχει επίπεδο DC στην αίσθηση, αλλά και η έλλειψη ήχο κλήσης.

Ο αύξων σήμα πρέπει να κωδικοποιηθεί με RZ κωδικοποίηση (δηλαδή Μάντσεστερ) και στη συνέχεια μπορεί να επικαλύπτεται με την τάση παροχής DC. Όντως το σήμα κωδικοποιείται έτσι δεν έχουν στοιχεία DC και για να επιτευχθεί γαλβανική απομόνωση μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μετασχηματισμού, μεταξύ της σειριακής οδηγού / μυρμήγκι δέκτη τη γραμμή (πριν από τους πυκνωτές παράκαμψης)

για μια τέτοια μεγάλη απόσταση, η χρήση ενός αξιοπρεπούς αλγόριθμο ανίχνευσης σφαλμάτων CRC, όπως είναι ένας μούστος.

Οποιεσδήποτε ιδέες για τη μεταφορά άνω των AC (χαμηλή τάση 12V);

Αυτό είναι αρκετά comonly γίνει σχετικά με τα συστήματα πυρανίχνευσης, τότε μπορείτε να έχετε όλα σας ανιχνευτές που συνδέονται με τα ίδια δύο καλώδια. Εξοικονομεί καλωδίωση! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τσιπ τηλεπικοινωνιών DTMF (διπλού τόνου πολλαπλών συχνοτήτων) για την κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση. Είναι φθηνό και widley διαθέσιμα. Δεν έχετε παρά να γράψετε τη δική σας πρωτόκολλο.

Χρησιμοποιήστε αυτό το τσιπ θα κάνει τη δουλειά για σας καλύτερα Bobi

γιατί δεν προσπαθείτε πρωτόκολλο RS485 είναι σαν απλά RS232, αλλά και Halfduplix u detremine η κατεύθυνση από λογικά από μία καρφίτσα .. με 75176 από την Texas Instruments. θα μπορούσε να ταξιδέψει μέχρι και το 1500 mt. αναζήτηση περισσότερα στο αφορά Google [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 43 δευτερόλεπτα: [/color] [/size] γιατί δεν προσπαθείτε πρωτόκολλο RS485 είναι απλά όπως RS232, αλλά Halfduplix και κα detremine η κατεύθυνση από λογικά από ένα καρφίτσα .. με 75176 από την Texas Instruments. θα μπορούσε να ταξιδέψει μέχρι και το 1500 mt. πάνω από θωρακισμένο καλώδιο συνεστραμμένου ζεύγους καλωδίων (2 καλώδια) ψάξετε περισσότερο όσον αφορά το google

Γεια bobcat1, όπου μπορείτε να αγοράσετε αυτό το τσιπ; Ποιος είναι ο προμηθευτής και είναι widly avilable; Αν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ; Ευχαριστώ.

Γεια σας Gidimiz Αυτό το τσιπ maufecturerd από SIMENS ΕΤΕπ για ενέργεια πρωτόκολλο επικοινωνίας Αναζήτηση ΕΤΕπ ή TPuart στο Google και θα βρείτε το DS και τον πηγαίο κώδικα τον τρόπο σύνδεσης όλων τον καλύτερο Bobi

Στο θέμα # 409011 http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=409011 υπάρχει ιδιόκτητο πρωτόκολλο http://www.apollo-fire.co.uk/PDFs / PP1039% 20XP95% 20EPG.pdf Φαίνεται πήραν 4-20 τρέχουσα βρόχο ως βάση και να στείλετε ψηφιοποιημένων έξοδος χρησιμοποιώντας το βρόχο, όπως παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και. Για παράδειγμα, είναι 0 5 mA, 1 είναι 20 mA. Στο τέλος του δέκτη θα πρέπει να εφαρμοστούν οι σημερινοί σύγκρισης ανιχνευτή. Για αργός ρυθμός του σήματος είναι η καλύτερη λύση τιμή.

Μπόμπι, για το ΕΠΕ-TP-UART IC-Πρώτα να σας ευχαριστήσω πολύ για την ενδιαφέρουσα πληροφορία. Στη συνέχεια, ερωτήσεις: 1. Δελτίο σας από 25.10.01 φαίνεται να είναι νεότερα, από το ένα από τη σελίδα Siemans. Από πού είναι; Αλλά την ίδια στιγμή ο αριθμός εγγράφου του Δ.Σ. 25.15.10.41.33a σας φαίνεται να είναι μεγαλύτερα από ό, τι της Siemens: 25.15.14.41.34a. Αντίφαση; 2. Πού μπορώ να αγοράσω αυτό το τσιπ; Πρώτα χρειάζεται μια μικρή ποσότητα και στη συνέχεια περίπου 100. Παρακαλώ, μπορεί να σας συστήσει έναν προμηθευτή; Βρήκα μόνο ένα στη Ρωσία, αλλά πωλεί μόνο πολύ μεγάλες ποσότητες. 3. Μπορείτε να μου προτείνετε, όπου στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να βρει την καλύτερη τεχνολογία. πληροφορίες σχετικά με την ΕΤΕπ. Προσπάθησα να βρω από το Google, και έλαβε πολύ θόρυβο. Νομίζω ότι να το χρησιμοποιήσετε για το νέο τηλεσκόπιο ακτίνων γάμμα MAGIC-ΙΙ που θα κατασκευαστούν σύντομα στο Λα Πάλμα-. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, Varuzhan

Τηρούνται κύριε, Αυτή η σύνδεση "http://www.apollo-fire.co.uk/PDFs/PP1039% 20XP95% 20EPG.pdf" είναι dead.Can σας παρακαλώ να μου τη νέα διεύθυνση ή το αρχείο pdf. Χάρη και αφορά, Rahul

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back