K
kender
Guest
Οι λαοί, είμαι δεν είναι νέα στον προγραμματισμό μικροελεγκτή. Αλλά είμαι είναι πολύ νέα για να 68HC08 και το Κοσμικό compiler. Χρησιμοποιώ συνήθως υπεύθυνοι και CCS compiler. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να διαβάσει και να γράψει την EEPROM για την 68HC08; Σε ό, τι καταλαβαίνω, το Cosmic compiler επιτρέπει δείκτες σε EEPROM και Flash. Έχω δοκιμάσει την ανάγνωση με αυτό:
I Είμαι πάρει 0xFF από κάθε τοποθεσία EEPROM. Είναι λίγο ύποπτο, αλλά είναι κατανοητό ότι το σύνολο EEPROM αρχικοποιείται με 0xFF Αλλά μετά γράφω με αυτό το
και στη συνέχεια να το διαβάσετε, εγώ ακόμα να πάρετε 0xFF. Αυτό είναι σαφώς ένα πρόβλημα. Θα μπορούσατε να δείτε τον κωδικό μου και να εντοπίσει τα λάθη; Ευχαριστώ, Νίκος
Code:
char * pEeprom = (char *) MAKE16 (receive_buffer [0], receive_buffer [1])? / * EEPROM θέση * / transmit_buffer [1] = * pEeprom?
Code:
char * pEeprom = (char *) MAKE16 (receive_buffer [0], receive_buffer [1])? / * EEPROM τοποθεσία * / * pEeeprom = receive_buffer [2]? / * πραγματικά γράφουν πολύ EEPROM * /