Πώς να δημιουργήσετε πίνακες από το ευρετήριο βρόχο;

T

testing test

Guest
Γεια σας, έχω αριθμούς από το 0 1 2 3 4 5 6 7 και θέλω να το χωρίζουν σε 4 διαφορετικές συστοιχίες [0 4], [2 6], [1 5] και [3 7]. Πώς MATLAB προετοιμαστεί συστοιχίες εντός του βρόχου. Ας υποθέσουμε ότι δεν ξέρω το συνολικό αριθμό των πινάκων που θα δημιουργηθούν για μια γενική περίπτωση όπου το Ν θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε δύναμη του 2.
Code:
 N = 8? Για i = 0: N/2-1 ζευγάρι [i] = i: N / 2: Ν-1 τέλος
Παρακαλώ διορθώστε τα παραπάνω κώδικα. Σας ευχαριστώ.

Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνουν ακριβώς τι χρειάζεστε. Εδώ είναι η πρώτη βολή μου:
Code:
 N = 8? Για i = 0: N/2-1 ζεύγος (i +1,:) = i: N / 2: Ν-1 τέλος
MATLAB χρειάζεται ένα θετικό δείκτη και η παρένθεση δεν είναι παρένθεση. Το «:»: όλες οι στήλες σε αυτήν την περίπτωση.

Όχι, θέλω να διαιρέσετε έναν πίνακα x = [0 1 2 3 4 5 6 7], σε 4 διαφορετικές σειρές, όπου a1 = [0 4], a2 = [2 6], a3 = [1 5] και A4 = [3 7]. Θέλω να το κάνουν χρησιμοποιώντας ένα βρόχο for.

Ο κωδικός σας έδωσα χωρίζει x σειρά σας σε 4 συστοιχίες ονομάζεται ζεύγος (1,:), ζεύγος (2,:), ζεύγος (3,:) και το ζεύγος (4,:). Αυτό λειτουργεί όταν δεν γνωρίζετε τον αριθμό του 2-συστοιχίες που χρειάζεστε. Εάν γνωρίζετε ότι είναι πάντα 4 συστοιχίες, μπορείτε στη συνέχεια να προσθέσετε: α1 ζεύγος = (1,:)? A2 ζεύγος = (2,:)? A3 ζεύγος = (3,:)? A4 ζεύγος = (4,:) ? Αν δείτε το "smileys", είναι ":)" ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back