Πώς να δημιουργήσετε διαμερίσματα σε έναν δίσκο, χρησιμοποιώντας το Partition Magic 8.0;

I

indomitable12345

Guest
Έχω το Partition Magic 8.0 ... ο υπολογιστής μου έχει μόνο ένα διαμέρισμα C: σε NTFS .... μπορεί κανείς να μου πει πώς να partition c: σε ένα ακόμη δίσκο με το Partition Magic .... δεν είμαι σε θέση να χωρίσει το δίσκο όπως η επιλογή δεν είναι τονίζεται .... παρακαλώ βοηθήστε ....

Γεια σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αλλαγή μεγέθους με την πρώτη επιλογή δίσκου

PartitionMagic, όπως το όνομα δείχνει, είναι ένα μαγικό εργαλείο για να HDS διαμέρισμα .. Όταν Yoo το ανοίξετε αυτό είναι αυτό που θα πρέπει να δείτε .. βλέπε φωτογραφία παρακάτω .. Απλά κάντε κλικ στο "Δημιουργήστε ένα νέο διαμέρισμα" και έχει κάνει .. Πρέπει να έχετε ένα "παράξενο" αντίγραφο το Partition Magic 8.0 .. Κάντε το αυτό: Ανοίξτε το Partition Magic και τη χρήση του PrtSc αντίγραφο κλειδί αυτό που έχετε να PAINT, αποθηκεύετε σε μορφή JPG εικόνα και μετά εδώ .. Regards, IanP

πρώτη u πρέπει να ελέγξετε τις επιλογές thare avial σε PM8 και στη συνέχεια ελέγξτε ότι

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back