Πώς να γράψετε δεκαδικών αριθμών σε VHDL;

N

NoHa111

Guest
[Size = 6] hi όλα, πιστεύω ότι είναι πολύ ανόητη ερώτηση αλλά είναι η πρώτη δίκη μου ποτέ να γράψω ένα κώδικα VHDL για αυτό παρακαλώ να με βοηθήσει πώς μπορώ να γράψω δεκαδικών αριθμών σε VHDL; δηλαδή 1,2 όταν το έγραψα σε δυαδική μορφή VHDL δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οποιοδήποτε μέγεθος ???[/ βοήθεια]

Γεια σας! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο μητρώα: - μία για το δεκαδικό μέρος του αριθμού - το άλλο για το ακέραιο μέρος

[Quote = master.ro] Γεια σας! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο μητρώα: - μία για το δεκαδικό μέρος του αριθμού - το άλλο για το ακέραιο μέρος [/quote] [size = 6] ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας στην πραγματικότητα θα εξηγήσω τον κωδικό του έργου μου: ένα φίλτρο παρέχεται από το ότι είναι frquency μηδενικά και οι πόλοι από ένα πεπερασμένο κρατική μηχανή οι τιμές των εν λόγω πόλοι και τα μηδενικά δεν είναι σε δεκαδική γι 'αυτό Donn ξέρω πώς να εκφράσω την από τον τύπο λιμάνι της κρατικής μηχανής ούτε η θύρα εισόδου για το φίλτρο, γι' αυτό δεν μπορώ να φανταστώ πως η απάντησή σας μπορεί να εφαρμοστεί και χάρη παρακαλώ και πάλι όλοι ότι είναι επείγον plz heeeeeelp [/size]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back