Πώς να γράψετε ένα Assembler;

M

M.Ammar

Guest
Η ελπίδα είναι όλοι καλά στην υγεία. Είμαι σχεδιασμό ενός 16-bit μικροεπεξεργαστή RISC χρησιμοποιώντας Verilog HDL. Θέλω να γράψω ένα απλό assembler για αυτό, μπορεί κανείς να μου πει πώς να γράψει ένα assembler. Μπορείτε να στέλνετε e-Book / άρθρα / links reagarding το πρόβλημα. Best Regards Μωάμεθ Ammar

όταν u're σχεδιασμό ενός επάνω. τη σύνταξη ενός assembler έπρεπε να είναι ένα ζήτημα. εκτός αν δεν u've χρησιμοποιήσει assembler και u're dunno οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού. βιβλία που δεν έχω δει καμία. ακριβώς κάνει το σύνολο εντολών σχεδιαστεί αργότερα τις οδηγίες που παίρνουν τα πρότυπα bit. κλπ.

[Quote = Μ. Ammar] Ελπίδα είναι όλοι καλά στην υγεία. Είμαι σχεδιασμό ενός 16-bit μικροεπεξεργαστή RISC χρησιμοποιώντας Verilog HDL. Θέλω να γράψω ένα απλό assembler για αυτό, μπορεί κανείς να μου πει πώς να γράψει ένα assembler. Μπορείτε να στέλνετε e-Book / άρθρα / links reagarding το πρόβλημα. Best Regards Μωάμεθ Ammar [/quote] να σας παραπέμψει σε Altera λογισμικό

Γράφοντας μια απλή συναρμολόγηση πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα περίπλοκη. Εάν γνωρίζετε γ γλώσσας είναι ασήμαντο είναι βασικά μια μεγάλη δομή περίπτωση όπου κάθε περίπτωση είναι το op κωδικό, να κάνει ο κώδικας μετατροπής εκεί για κάθε επιμέρους περίπτωση σύμφωνα με τις άμεσες αξίες ή εγγραφείτε αξίες.

Θέλω να γράψω ένα απλό assembler, καθώς και. Η ερώτησή μου προς eltonjohn, μέσα στο μεγάλο δήλωση περίπτωση, πώς θα πρέπει το πρόγραμμα γ λαβή "για βρόχο», αν-άλλος ή άλλες οδηγίες υποκατάστημα; Υπάρχει κάποιο βιβλίο μιλάει για το θέμα αυτό σε όλα εκεί; Ευχαριστώ,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back