Πώς να βρείτε κομβικό σημείο στην CST;

S

suced

Guest
Γεια σου.

Είμαι προσομοίωση ενός αντιστάθμιση πιάτο, Αναρωτιόμουν αν CST είναι σε θέση να τον υπολογισμό εστιακό σημείο της κεραίας;

Χρησιμοποιώντας CST 2006.

Με τις καλύτερες ευχές.

ok suced
u έχω αναλάβει κέρατο ως τροφοδότης, ok
u ως αντιστάθμιση να ανακλαστήρα, u ρωτήσω σχετικά με το πού θα μπορούσα να ρυθμίσετε το feeder.that είναι ur ερώτηση;
αν ναι τόσο εύκολο, σε CST μετά u προσομοιώνουν το τροφοδοτικό και μόνο, σε farfield υπολογισμό πρότυπο, επιλέξτε κέντρο φάση στην επιλογή του
u θα δείτε την τοποθεσία από το λιμάνι τροφοδότη όπου u πρέπει να εντοπίσετε το τροφοδοτικό πάνω από το εστιακό μήκος του πιάτου
καθόλου, θα μπορούσε να pls upload σχεδιασμού ur εδώ
χαιρετισμοί

Έχω μια κωνική κέρας τοποθετηθεί στο theorically εστιακό σημείο της offset πιάτο και καταλαβαίνω ότι η κωνική κέντρο φάση κέρατο θα πρέπει να ταιριάζει με το κάτοπτρο εστιακό σημείο ..

.. αλλά και αν υποτεθεί ότι έχουμε dont έχει το μαθηματικό να υπολογιστεί η αντιστάθμιση πιάτο εστιακό σημείο, υπάρχει τρόπος να υπολογίσει ότι CST;(μόνο το κεντρικό σημείο, δεν κωνική γωνίες κόρνο)

δοκιμές σε ένα χιλιοστά κάθε χρόνο με 12 εκατομμύρια από τα κύτταρα των ματιών .. Πρόκειται για ένα πολύ χρόνο ....

Πώς χρησιμοποιούν για να σχεδιάσει Πιάστε τον ανακλαστήρα;
Ένα λογισμικό του για το σχεδιασμό κεραίες ανακλαστήρα.

suced, πάλι θα μπορούσε να φορτώσετε ur σχεδιασμό, μπορεί να μπορούσαμε να βοηθήσουμε u

abdoeng έγραψε:

suced, πάλι θα μπορούσε να φορτώσετε ur σχεδιασμό, μπορεί να μπορούσαμε να βοηθήσουμε u

Τις περισσότερες φορές, για την κατανόηση, το εστιακό σημείο έχει καθορίσει στο στάδιο της μελέτης (τουλάχιστον ότι αυτό που κάνω τις περισσότερες φορές)

Αλλά επίσης να χρησιμοποιήσετε GO οικόπεδο τα μονοπάτια ακτίνων.Ίσως αυτό μπορεί να συμβάλει στην εκτίμηση το εστιακό σημείο.Δεν είμαι σίγουρος για αυτό.

Πιάστε αλλά είναι freeware ή shareware;

Η σκέψη μου σε CST ...

-Πρώτον i υπολογίσει το κέντρο φάση του Χορν (και μόνο)
-Δεύτερον i υπολογίσει το κέντρο φάση παραβολική κεραία (κανονική, δεν αντισταθμίζεται ... μόνος, που δεν ζωοτροφές κόρνο), χρησιμοποιώντας ένα discret λιμάνι

Αφαίρεση τόσο κέντρο φάση και εκεί το Κέρας ..

Μόνο εγώ αύριο μπορεί να δοκιμάσει αυτό το ...

suced.here συζητάμε τα προβλήματά μας, έτσι θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε εάν u μόλις φορτώσετε το αρχείο ur της cst.we όλοι εδώ cst2008 ήθελα u
δεν είναι δίκαιο, εμείς απλώς βοήθεια
χαιρετισμοί

Ι dont έχει οποιαδήποτε έκδοση των ΚΣΑ στο pc μου.Αν θα μπορούσα ακόμα και αν είχα ΚΣΑ στο pc μου, τι ήταν το πρόβλημα του upload it?απλά ο καταλογισμός κεραίας με μια κωνική κέρατο .. δεν μυστικό εδώ.Όμως, είμαι απλώς ένας εκπαιδευόμενος στην εταιρεία, dont θέλω κανένα πρόβλημα.

ελπίζω να καταλαβαίνετε .. συγνώμη.

suced έγραψε:

Πιάστε αλλά είναι freeware ή shareware;.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back