Πώς να βελτιωθεί η σταθερότητα στη LAYOUT προκατάληψη;

T

twolevel2002

Guest
Αγαπητέ όλα:

Αν έχω ήδη ολοκληρώσει το σχεδιασμό μου για να παράσχει ένα σταθερό προκατάληψη αναφορά τάση να NMOS και ΟΔΣ, αλλά θέλω να βάλω μερικά MOS πυκνωτών μεταξύ VDD και ΟΔΣ προκατάληψη ή μεροληψία μεταξύ NMOS και GND στο σχεδιάγραμμα.

Δεν ξέρω αν αυτό τον τρόπο θα λειτουργεί, και δεν έχω ιδέα αν αυτό τον τρόπο θα φέρει ό, τι ζημιές επιδόσεις;

Οποιαδήποτε πρόταση για μένα είναι ευπρόσδεκτη.

TKS

Ίσως η τρέχουσα προκατάληψη για άλλες cicuit είναι καλύτερη από την τάση.

Συγκεκριμένα η τρέχουσα προκατάληψη είναι το καλύτερο για μεγάλες αποστάσεις μεροληψία σε ένα τσιπ σύστημα.

Ο πυκνωτής παράκαμψης της VDD και VSS είναι πολύ σημαντική για μεροληψία.U αλλά πρέπει να επιλέξετε ένα δικαίωμα αξία, διότι λειτουργεί ως φίλτρο.εφόσον η αξία του δικαιώματος, δεν θα ζημιές απόδοση κυκλώματος.

ο πυκνωτής να φιλτράρετε τα υψηλά πυκνωτή noize.small συχνότητα μπορεί επίσης γρήγορα παροδικές δράση του φορτίου του.

Πιστεύω ότι θα λειτουργήσει.
Αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το ΟΔΣ και NMOS ανάψει
Εκτός αυτού θα πρέπει να ελέγξετε αν το παρεμβάλλονται καπάκι εισαγάγει ένα άλλο βρόχο

Παίρνει τη σημείωση για το πώς μπορείτε συνδέω το MOS-caps.Αν η τάση στο σύνολο της κεφαλαιοποίησης είναι μικρότερο από Vt, μπορεί να θέλετε να θέσει το MOS κεφαλαιοποίησης σε λειτουργία συσσώρευση αντί να πάρει μια καλύτερη fF/um2.

Συνήθως τα πώματα αποσύνδεση για τις προμήθειες είναι ανοικτά τσιπ, δεν καταλαβαίνω γιατί θα θέλετε να διάταξη σχετικά με τα ανώτατα όρια IC.

Από την εμπειρία μου, νομίζω ότι θα μπορούσατε να τους θέσει σε εσάς τσιπ ως πιο δυνατό.

structer αποφασίσει λειτουργία, δεν χρειάζεται η ακριβής μόνο ένα σημείο πράξη, μόνο για το καλό structer του κυκλώματος προκατάληψη.

chinito έγραψε:

Συνήθως τα πώματα αποσύνδεση για τις προμήθειες είναι ανοικτά τσιπ, δεν καταλαβαίνω γιατί θα θέλετε να διάταξη σχετικά με τα ανώτατα όρια IC.

Θα πρέπει να είναι αρκετά καλό για να προσθέσω μερικές από ΟΔΣ τρανζίστορ με S, D, Καλά συνδεδεμένη με την προσφορά και ως πύλη συνδέεται πυκνωτή.Ίδιο για ένα ζευγάρι από NMOS tarnsistor S, D, χύμα συνδεδεμένη με πύλη GND συνδέεται με γραμμή.Αυτό είναι πολύ κοινό σε σχεδιαγράμματα χάσμα ζώνη.

Hello all:
Ποια κατηγορία θα ocuppy αυτό το κύκλωμα προκατάληψη είναι ένα άλλο θέμα.Το μήκος του MOS εξαρτάται ur μπλοκ appication.

Σταθερότητα δεν θα πρέπει να είναι ένα πρόβλημα, αλλά θα σκοτώσει αποτελεσματικά psrr του κυκλώματος.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back