Πώς να βάλετε ένα χωρητικότητα παράλληλα σε μια θύρα στο ΚΣΑ

L

lsw17

Guest
Γεια σε όλους, Το πρόβλημά μου είναι πολύ απλό, θα ήθελα απλώς να θέσω μια χωρητικότητα ως συγκεντρωμένων προσαρμοστική στοιχείο ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ σε σχέση με τη γεννήτρια (διακριτική λιμάνι). Ξέρω ότι υπάρχει η μακρο-> κατασκευή-> διακριτά λιμάνι με μονοδιάστατο στοιχείο, αλλά αυτή η μακροοικονομική επιτρέπει μόνο να βάλει ένα στοιχείο SERIES με το λιμάνι. Ένας άλλος τρόπος σκέφτηκα ότι ήταν σωστό είναι να τεθεί ένα συγκεντρωτικό στοιχείο μεταξύ των ίδιων των στοιχείων που ορίζονται για τη διακριτική λιμάνι, αλλά αυτή η λύση δεν λειτουργεί, διότι το ΔΔΔ μου είπε: "το διακριτικό λιμάνι έχει την ίδια θέση των ματιών, όπως το συγκεντρωτικό στοιχείο »και την προσομοίωση ματαιώθηκε. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ; Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Regards, Luca

Ciao Luca, μόλις πάει να πάρει δύο σημεία, το ίδιο που επιλέξατε για τη θέση του λιμανιού. Στη συνέχεια, υπάρχει μια icone των συγκεντρωμένων στοιχείων, όπου μπορείτε να επιλέξετε L, C ή συντονιζόμενο κύκλωμα. Ελπίζω να βοηθάει.

Ciao Enrico! Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά όπως έχω γράψει στην πρώτη θέση, αν βάλετε ένα συγκεντρωτικό στοιχείο στα ίδια σημεία όπως το λιμάνι, τότε CST να μου δώσει ένα λάθος: "το συγκεντρωτικό στοιχείο έχει την ίδια θέση των ματιών, όπως το λιμάνι" αφορά , Luca

Luca, Αν βάλετε πολύ κοντά στα σημεία που τοποθετείται, επίσης, τα λιμάνια, δεν θα πρέπει να εισάγουν αποκλίσεις. Το πιο πιθανό είναι ίδια και με ένα "χοντρό" πλέγμα όπου μπορείτε να το λιμάνι, να προσπαθήσουν να αυξήσουν μάτια σε αυτά τα περιοχή αναθέσουν και την αλλαγή των «τοπικών ιδιότητες των ματιών, επίσης, να την επεκτείνει λίγων χιλιοστών σε κάθε άξονα. Με τον τρόπο αυτό είναι με σκοπό να προβληθεί το συγκεντρωτικό στοιχείο και το λιμάνι; Αν δεν το χρειάζεστε στον τομέα προσομοίωσης για την ανάλυση ακτινοβολία, εξάλλου, το s-paramters αποτελέσματα, εναλλακτικά, μπορείτε να εξάγετε τα 1D αποτελέσματα σε κάποιο προσομοιωτή (ακόμα και το δικό του στούντιο ΚΣΑ) και τον τόπο μια παράλληλη συνιστώσα. ελπίζω ότι βοηθά και επιτρέψτε μου να ξέρω αν χρειάζομαι βοήθεια.

Εντάξει, θα προσπαθήσω! Θέλω να το κάνω επειδή είμαι μέτρηση ενός Farfield σε ορισμένη απόσταση από μια μικρή κεραία βρόχου η οποία δεν είναι αυτο-ηχηρή με καθετήρα και αν η κεραία δεν ταιριάζει, αυτό που εγώ μέτρο είναι μια πολύ μικρή αξία. απλά είμαι εδώ, έχω μια άλλη ερώτηση για σας, από τη στιγμή που φαίνονται να είναι πολύ προετοιμασμένοι! Θέλω να προσομοιώνουν το πρότυπο Farfield του διάσημου κεραία βρόχου, αλλά τοποθετείται μέσα σε ένα radome και η radome είναι μέσα σε ένα σωλήνα γεμάτο νερό. Θέλω μόνο να προσομοιώνουν μια άπειρη σωλήνα, έτσι έχω χρησιμοποιήσει μια απόλυτη αντιστοίχιση PML Layer χρήση ανοικτών συνόρων στα άκρα του σωλήνα, ενώ έχω χρησιμοποιήσει ανοιχτό όρια (προσθέστε χώρο) στις άλλες κατευθύνσεις. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ανοίξει σύνορα με προσθέσετε επιπλέον χώρο στις άκρες του σωλήνα γιατί διαφορετικά το χάσμα του υλικού (νερό-> freespace) κάνει ο σωλήνας να είναι ηχηρή και το S-παράμετρος δεν είναι πραγματική. Αυτό που έχω λάβει είναι Farfield με κατευθυντικότητα λιγότερο από το ένα στο μέγιστο κατεύθυνση. Αυτό είναι αδύνατον! Έχω δοκιμάσει anythink χωρίς επιτυχία ... οποιεσδήποτε προτάσεις; Σας ευχαριστούμε Enrico, έχουν μια ωραία στιγμή, Luca

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back