Πώς να αφαιρέσετε έναν ιό από ένα στυλό οδήγησης που έχει διαμορφωθεί;

F

free4kirru

Guest
Γεια κάθε σώμα, έχω 1GB κίνηση μανδρών, είμαι χρησιμοποιώντας anti-virus AVST έκδοση σπίτι Δεν υπάρχουν στοιχεία στην κίνηση μανδρών και θ διαμορφώσετε τη μονάδα δίσκου στυλό αποσυνδέεται το στυλό οδήγησης και στη συνέχεια να συνδέσει την κίνηση μανδρών στον υπολογιστή εκείνη τη στιγμή ηχεί AVST υπάρχει ιός ..... παρακαλώ να μου πείτε κάποια λύση για το πώς να αφαιρέσετε τον ιό;

Δεν θέλω να κατηγορώ οποιοδήποτε αντι Viru, αλλά θα ήθελα να το συνδέετε Pendrive σας σε έναν υπολογιστή με λογισμικό προστασίας από ιούς anyother και στη συνέχεια να έχουν γίνει η σάρωση. Kaspersky 2009 ή το 2010 leagal έκδοση θα είναι η πρώτη μου επιλογή. Αλλά και πάλι, αν η Pendrive είναι "φορμαρισμένη", θα πρέπει να απαλλαγεί από κάθε περιεχόμενο σε αυτό, συμπεριλαμβανομένων των ιών. Τότε πώς ο ιός εξακολουθεί να είναι στη μονάδα δίσκου; Μπορεί να είναι ότι δεν είναι διαμορφωμένο, ή δοκιμάστε το format σε κάποιο άλλο υπολογιστή. Εβίβα

Χρησιμοποιώ Comodo και ότι ανιχνεύουν τυχόν πάντα dodgy αρχεία στο USB drive και πάντα με ρωτάτε για την καραντίνα.

Kaspersky είναι το καλύτερο από όλα διαθέσιμα και της γύρω 450rs.

μόλις δοκιμάσετε άλλο λογισμικό ativirus, υπάρχουν και ελεύθερα λογισμικά όπως το clamav.

[Quote = eziggurat? 779940]. Μπορώ να χρησιμοποιήσω και comodo που ανιχνεύουν τυχόν πάντα dodgy αρχεία στο USB drive και πάντα με ρωτούν σε καραντίνα το [/quote] Πάντα να χρησιμοποιείτε ένα leagal έκδοση του antivirus και ασφάλεια στο διαδίκτυο για να είναι στην ασφαλέστερη πλευρά. Η λύση στο πρόβλημά σας είναι να ανιχνεύσει το σύστημά σας και την Pendrive με νομική sofware, Μορφή και πάλι το pendrive.

μπορείτε να δοκιμάσετε το NOD32 είναι επίσης ένα καλό πρόγραμμα

Ίσως έχετε έναν ιό στον υπολογιστή σας, το οποίο δεν μπορεί να αποθαρρυμένος από την AV λογισμικό σας. Κάθε φορά που θα διαμορφώσετε τη μονάδα δίσκου το στυλό ιός αντιγράφει τον εαυτό του στυλό οδήγησης. Και μόνο από την κίνηση μανδρών η καταπολέμηση του ιού αναγνωρίζουν τον ιό. Αυτό ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά θα μπορούσε να είναι. Μπορείτε να σαρώσετε τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς που κάνουν εκκίνηση από το CD, έτσι ο ιός δεν μπορεί να πάρει ενεργό και να αποκρύψετε από το ίδιο το αντι λογισμικό ιών.

μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ζώνη συναγερμού. θα σας ζητηθεί κάθε πρόσβαση στις μονάδες σας, και μπορείτε να το χέρι εγκρίνει ή να απορρίψει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις που γίνονται. ο ιός μπορεί να προέλθει από το σκληρό δίσκο ή το δίκτυό σας

Πάλι AVG, Comodo - καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν :)

Εάν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν της Microsoft τότε εγώ θα προτείνω να δοκιμάσετε κίνηση μανδρών σας σε λειτουργικό σύστημα Linux και να διαγράψετε τον ιό άμεσα ή να χρησιμοποιήσετε το Microsoft ασφάλειας ουσιαστικό ρόλο.

Γεια σου .. είναι καλό αν προσπαθήσουμε με οποιοδήποτε άλλο λογισμικό αντιμετώπισης ιών. Εάν το λογισμικό είναι καλό θα καταργήσει αυτόματα τον ιό από την κίνηση μανδρών σας. Σας εύχομαι καλή τύχη.

Προτείνω ότι δεν επικαλούνται γρήγορη διαμόρφωση. Το Dont δηλαδή ελέγξετε ΓΡΗΓΟΡΗ μορφή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό υπολογιστή για να το πράξει. Στη συνέχεια, κάνει ενδελεχή DISK SCAN για να ελέγξετε για σφάλματα. Προτείνω χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό Antivirus (καλύτερα με ένα άλλο PC) απλά για να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει ιός.

Εσείς έχετε ένα πράγμα πάει στα εργαλεία μετά επιλογές φακέλων. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε "Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων" και καταργήστε την επιλογή "Απόκρυψη προστατευμένων αρχείων λειτουργικού συστήματος" θα υπάρξει μια προειδοποίηση, αλλά το αγνοούν. Αν υπάρχει κάποια δεδομένα ή ιό σε στυλό οδήγησης θα είναι ορατή. Αν δεν υπάρχει τίποτα στην κίνηση μανδρών πετάμε προστασίας από ιούς. Επίσης, έχετε βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει ιός στον υπολογιστή σας;

Γεια σου, Δοκιμάστε το περίφημο antivirus se place.be σας που μόνο: lol: ............ ξέρει καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε το Norton virus.mostly προτείνουμε ...

Ο ιός μπορεί να κατοικούν στον υπολογιστή σας, αλλά Avst δεν μπορεί να το εντοπίσει στον υπολογιστή σας, ίσως πρέπει να εγκαταστήσετε άλλα προγράμματα AV. Δοκιμάστε το Avira, έχει μια δωρεάν έκδοση και καμπίνας πρέπει να ενημερώνεται για δωρεάν.

Η καλύτερη λύση που μπορώ να προτείνω είναι να χρησιμοποιήσετε κάποιο Linux Live CD του Ubuntu, (μπορεί να είναι καλύτερη) και Μετά τη φόρτωση για να ζήσουν μορφή cd Pendrive σας τώρα Pendrive σας θα πάρει καθαρό χωρίς virus.If έχετε συχνά προβλήματα όπως αυτό, τότε καλύτερα στραφούν στο Linux.

Απλά σάρωση με το Kaspersky ή bitdefender.always κρατήσει η βάση δεδομένων του ιού ενημέρωση?

Γειά σου, εάν δεν διαμορφώσετε σας flash drive, τότε να ελέγξει αν τα αρχεία δεν είναι σε κατάσταση απόκρυψης. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Βήμα 1: Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και να κατεβάσετε το αρχείο "AutorunExterminator" [url = http://en.kioskea.net/download/download-11613-autorun-exterminator] Κατεβάστε το δωρεάν Autorun εξολοθρευτής | Kioskea.net [/url] Απόσπασμα αυτό -> Κάντε διπλό κλικ στο "AutorunExterminator" -> Συνδέστε κίνηση λάμψης σας τώρα. Αυτό θα αφαιρέσει τα autorun.inf αρχεία από την κίνηση λάμψης σας, αλλά και από δίσκους. Βήμα 2: Κάντε κλικ στο "Start" -> Run -> πληκτρολογήστε cmd και κάντε κλικ στο ΟΚ. Εδώ Υποθέτω φλας επιστολή σας δίσκο ως G: Εισάγετε την εντολή αυτή. attrib-h-r-s / s / ΓΔ:. \ * * Μπορείτε να αντιγράψετε το παραπάνω εντολή -> δεξί κλικ στο Command Prompt και επικόλληση. Σημείωση: Μην ξεχάσετε να αντικαταστήσετε το γράμμα G με την επιστολή σας flash drive. Τώρα πατήστε "Enter". Τώρα ελέγξτε για τα αρχεία σας σε μονάδα flash. Βήμα 3: Μετά από αυτό, κάντε λήψη του Malwarebytes 'Anti-Malware από τον παρακάτω σύνδεσμο [url = http://en.kioskea.net/download/download-105-malwarebytes-anti-malware] Κατεβάστε Malwarebytes' Anti-Malware δωρεάν | Kioskea.net [/url] Ενημέρωση αυτό -> Εκτέλεση "Πλήρης Σάρωση" Σημείωση: Προεπιλογή επιλέγεται η επιλογή είναι "Γρήγορη Αναζήτηση". Καλή τύχη.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες .. έχω να πω ότι δεν έχω απολύτως καμία ιδέα για αυτά τα πράγματα (καλά, ίσως λίγο), είμαι περισσότερο από ένα "[URL = http://www.socketheadcapscrew.org/~~V] βίδα [ / URL] και ένα κατσαβίδι "πρόσωπο (σκληρό δίσκο) ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back