Πώς να αυξήσετε την τάση του φορτιστή;

V

vkp111

Guest
Αγαπητέ Κύριε, Έχω επισυνάπτεται το σχηματικό του φορτιστή. Θέλω να αυξήσει την παραγωγή από 5V έως 12 Volts να οδηγεί τα LED σε σειρά. Θα πρέπει να αυξήσει την τάση zener ή να αλλάξετε κάποια τάση αντίστασης. Παρακαλούμε οδηγός μου. Μπορώ να πληγή επίσης περισσότερο στροφές στο SMPS δευτεροβάθμιας εάν προκύψει ανάγκη ή την κατασκευή ενός νέου μετασχηματιστή SMPS. Ο φορτιστής αυτός λειτουργεί 100 - 285 Volts. Αλλά εγώ θα το χρησιμοποιήσετε μόνο σε> 200 βολτ. Σας ευχαριστώ.

Ο φορτιστής αυτός δεν μπορεί να σας δώσει μια έξοδο περισσότερο από 6volt επειδή δευτερεύουσας περιέλιξης είναι desinge για την εν λόγω τάση, εκτός από εσάς θα αυξήσει το δευτερεύον τύλιγμα εαυτό σας.

Θα διπλές τις στροφές στη δευτερεύουσα περιέλιξη, αλλά τι άλλες αλλαγές 1 θα επιτρέψει στο κύκλωμα εξόδου για 12 βολτ. Ευχαριστίες

zener = τιμή; , Η οποία αν και contected c845 & zener = τιμή; , Η οποία contected αν και 13003. rqerment μου είναι ... Θέλω opreting volt 80V με 500 κατά pl με βοηθήσει. Πρέπει επίσης μετασχηματιστή Στοιχεία

Μπορείτε dont πρέπει να κάνετε καμία αλλαγή από την circute το μόνο πράγμα που θα κάνει είναι να αυξήσει δευτερεύουσας περιέλιξης σας, εκτός αν εσείς θέλετε να αυξήσετε τη δύναμη, τότε έχετε τροποποιήσει το circute. [Color = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Δημοσίευση προστίθεται 22:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 22:40 ----------[/SIZE] [/ color ] Sahu, δεν μπορείτε να χρησιμοποιείται αυτό το διάγραμμα για τις προδιαγραφές που σας αναφέρω παραπάνω, σας προτείνω να βρείτε ένα κατάλληλο circute χύμα μετατροπέα για την απαίτηση σας.

ευχαριστώ u kabiru για repply να δημοσιεύσετε ακούσει CKT;

Είμαι λίγο απασχολημένος τώρα αλλά θα βρω χρόνο και να ανεβάσετε το circute διάγραμμα.

[QUOTE = kabiru? 828782], είμαι λίγο απασχολημένος τώρα αλλά θα βρω χρόνο και να ανεβάσετε το circute διάγραμμα [/quote] μετά pl ακούσετε circute διάγραμμα ....

Το μόνο που χρειάζεται να αλλάξετε την zener. Έχω δοκιμάσει ένα πολλές φορές και λειτουργούν τέλεια. Μια άλλη φορτιστές κινητών (κινέζικο φορτιστές), έργο με ανατροφοδότηση, με zener και ένα optocoupler (στη δευτεροβάθμια), το μόνο που πρέπει να κάνει το ίδιο, η αλλαγή zener 5,1 V, και βάλτε ένα 12 V, ή 9 V ή 15 V, ανάλογα με την τάση που θέλετε να αποκτήσετε. Πάνω από 15 V είναι επικίνδυνο για το φορτιστή.

[QUOTE = d0rad0? 835841] Το μόνο που χρειάζεται να αλλάξετε την zener. Έχω δοκιμάσει ένα πολλές φορές και λειτουργούν τέλεια. Μια άλλη φορτιστές κινητών (κινέζικο φορτιστές), έργο με ανατροφοδότηση, με zener και ένα optocoupler (στη δευτεροβάθμια), το μόνο που πρέπει να κάνει το ίδιο, η αλλαγή zener 5,1 V, και βάλτε ένα 12 V, ή 9 V ή 15 V, ανάλογα με την τάση που θέλετε να αποκτήσετε. Πάνω από 15 V είναι επικίνδυνο για το φορτιστή. [/Quote] πρέπει SMPS λεπτομέρειες μετασχηματιστή, επίσης,

Χρησιμοποιώ το κινητό φορτιστές (κινέζικο ανατροφοδότηση) με 12 V LED STRIP, και μπορώ να αλλάξω μόνο την zener. Και την εργασία.

[QUOTE = d0rad0? 836069] Χρησιμοποιώ το κινητό φορτιστές (κινέζικο ανατροφοδότηση) με 12 V LED STRIP, και μπορώ να αλλάξω μόνο την zener. Και την εργασία. [/Quote] pl Chek o \\ p volt με ur φορτίο

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back