S
shengwuei
Guest
Αγαπητοί μου, έχω ένα εκπομπής / λήψης σύστημα, το οποίο είναι λειτουργικά, αλλά έχουν εργαστεί "απόσβεσης (?)" Πρόβλημα για την πορεία λάβετε. Ένα απλό διάγραμμα του συστήματος, όπως φαίνεται παρακάτω, μια μικρή αλλά όχι αμελητέα "απόσβεσης" κυματομορφή μπορεί να παρατηρηθεί τόσο πριν όσο και μετά από λήψη ενισχυτή (ανακυκλώθηκε σε κόκκινο χρώμα, όπως το παρακάτω σχήμα, αυτό το πρόβλημα να γίνει σοβαρή, μετά την ενίσχυση του ενισχυτή λήψη). Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι ένα "απόσβεση" πρόβλημα ή όχι, διότι η συχνότητα της κυματομορφής είναι πολύ χαμηλότερη από ό, τι μεταδίδεται σήμα (50MHz). Έχω προσθέσει κάποια πυκνωτών σε σειρά για να φιλτράρει την κυματομορφή, αλλά βρέθηκαν άχρηστο. Ενδεχομένως υπάρχει ακόμα κάποια τμήμα υψηλής συχνότητας (κοντά στην συχνότητα εκπομπής) στο εσωτερικό της κυματομορφής έτσι ώστε ένα απλό φίλτρο χαμηλής διέλευσης δεν θα λειτουργούσε. Υποθέτω ότι πρέπει να βρούμε την αιτία της «απόσβεσης» πρόβλημα ώστε να μπορώ να κάνω είναι να εξαλειφθούν πλήρως στην διαδρομή υποδοχής. Πραγματικά δεν έχουν καμία ιδέα για το πώς να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, ο καθένας μπορεί να μου δώσει μια ιδέα για αυτό; Εκτιμήθηκε για τη συμβολή σας.