Πώς να αντιστρέψει την περιστροφή ενός κινητήρα AC;

I

itachi012587

Guest
Γεια σε όλους. Μπορώ να ξέρω αν υπάρχει τρόπος να αντιστραφεί η περιστροφή του κινητήρα AC. Σας ευχαριστώ. Με τις καλύτερες ευχές.

[Quote = itachi012587] Γεια σε όλους. Μπορώ να ξέρω αν υπάρχει τρόπος να αντιστραφεί η περιστροφή του κινητήρα AC. Σας ευχαριστώ. Με τις καλύτερες ευχές. [/Quote] Η ερώτησή σας είναι σαφής, δεν μπορείς να πεις απλά AC κινητήρα, υπάρχουν πολλά typs του εναλλασσόμενου ρεύματος, και πολλά είδη έχουν πολλά επιμέρους σχέδια. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι μερικές φορές θεωρητικά είναι δυνατό να αλλάξει εκ περιτροπής, αλλά σε ορισμένες ειδικές ηλεκτρική σχεδίαση κινητήρα θα μπορούσε να οδηγήσει σε λάθη (μηχανική) και σοβαρή αστοχία. Ορισμένοι τύποι όπως τριφασικό AC επαγωγικών κινητήρων με κλωβό που σχεδιάζονται από την ιδιοφυΐα Nikola Tesla είναι απλά να αντιστραφεί απλά αλλάζοντας δύο φάσεις και από την εν λόγω αλλαγή περιστροφή της περιστρεφόμενο μαγνητικό πεδίο, το οποίο στην πραγματικότητα μας δίνει περιστροφή προς άλλη κατεύθυνση.

Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Στην πραγματικότητα, είμαι απλώς σε νέα AC Motor και δεν έχω ένα συγκεκριμένο υπόβαθρο, όταν πρόκειται για μηχανοκίνητα. Αλλά νομίζω, μπορώ να χρησιμοποιήσω το τριφασικό AC επαγωγικών κινητήρων με κλωβό. Θα ήθελα να ξέρω αν έχετε κάποια σχέση ή ebook σχετικά με τριφασικό AC κινητήρα. Σας ευχαριστώ. Με τις καλύτερες ευχές.

εδώ είναι τα δύο καλύτερα βιβλία για ηλεκτρικές μηχανές: ηλεκτρική μηχανή 6Ed - Fitzgerald ηλεκτρική μηχανή Fundamentals, 4ed - Chapman Mr.Cool

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back