Πώς να αντικαταστήσει τα κύτταρα DesignWare στο netlist

K

kshitij_s81

Guest
Σε περίπτωση που ο σχεδιασμός δεν πληροί περιορισμούς πώς μπορούμε να αλλάξουμε τα κύτταρα DesignWare στο netlist που λαμβάνονται από DC

Δοκιμάστε μια άλλη λύση. Σχεδιάστε μια μονάδα καλύτερα από DW δεν είναι εύκολο.

μπορείτε να βελτιστοποιήσετε αλγόριθμο σας από το επίπεδο της αρχιτεκτονικής και να κάνει σύνθεση DC εύκολα.

[Quote = kshitij_s81] Σε περίπτωση που ο σχεδιασμός δεν πληροί περιορισμούς πώς μπορούμε να αλλάξουμε την DesignWare κύτταρα του netlist που λαμβάνονται από DC [/quote] DW μπλοκ αρχιτεκτονική έχει επιλεγεί από την DC βασίζεται σε περιορισμούς σας. Αν ur χρονοδιάγραμμα δεν ικανοποιείται με DW μπορεί να χρειαστεί να σχεδιάσει το reqd συστατικό από τη δική σας.

Γεια σας φίλοι Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εμένα είναι σαν αυτό το σχέδιο μου είναι η συνάντηση του χρόνου, όταν τρέχω σύνθεση από την DC. Δεν μου δείχνει-ve χαλαρό Αλλά όταν κάνω στατική ανάλυση χρονισμού από την PT δείχνοντας του με-ve χαλαρό. Έτσι, κάποιος μου πρότεινε να αλλάξει το DW συστατικά σε ένα πιο γρήγορο ένα, αλλά i dont ξέρει αν είναι εφικτό ή όχι. Τώρα δεν είμαι σε θέση ποσοστό το πρόβλημα, επειδή DC δεν εμφανίζεται χαλαρό αλλά PT δείχνει. Σας παρακαλώ βοηθήστε με την αναμονή για την απάντησή σας Kshitij Sukhwal

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back