Πώς να αλλάξετε τη διάμετρο των οπών σε τακάκια χρησιμοποιώντας Orcad;

R

ronydc

Guest
αγαπητοί φίλοι, αν υπάρχει κάποιος που είναι master σε ORCAD μπορεί να σας προτείνει με τον τρόπο ... i ανάγκη να αλλάξει η διάμετρος των οπών αυτών είναι peds. όπως componats οδηγεί μου είναι 1 mm. dia. Πώς μπορώ να το κάνει αυτό αφού έχω τελειώσει το PCB δρομολόγησης. ή μπορώ να unroute το διοικητικό συμβούλιο, αν χρειαστεί. αλλά δείχνουν με τον τρόπο plz. χάρη .. Rony

Hai, που χρησιμοποιείτε, η οποία s / w για τη διάταξη, είναι το σχεδιάγραμμα; επιβεβαιώνουν αυτό, τότε θα σας πω. Χάρη, R Raju

[Quote = ronydc] αγαπητοί φίλοι, αν υπάρχει κάποιος που είναι master σε ORCAD μπορεί να σας προτείνει με τον τρόπο ... i ανάγκη να αλλάξει η διάμετρος των οπών αυτών είναι peds. όπως componats οδηγεί μου είναι 1 mm. dia. Πώς μπορώ να το κάνει αυτό αφού έχω τελειώσει το PCB δρομολόγησης. ή μπορώ να unroute το διοικητικό συμβούλιο, αν χρειαστεί. αλλά δείχνουν με τον τρόπο plz. χάρη .. Rony [/quote] εργαλείο pin κλικ, κάντε κλικ επάνω στην επιφάνεια την αλλαγή, κάντε κλικ στο φύλλο / padstacks. padstack είναι highlited, αλλαγή drildwg / τρυπάνι στην επιθυμητή τιμή.

ναι thts αλήθεια. Ευχαριστώ, αλλά μπορεί να σας προτείνει με u .. WHT αξία i ανάγκη να ληφθούν για gentral componants (0.5 mm dril) και για 1N5402 δίοδος .. (1 τρυπάνι mm).? χάρη στο φίλο εκ των προτέρων ...

γι 'αυτή (1N5402) δίοδος, τρυπάνι 60 μιλς (1,5 χιλιοστά).
Code:
 http://www.fairchildsemi.com/products/discrete/pdf/do201_dim.pdf
Για άλλες συνιστώσες δείτε δελτία για αυτούς.

Γεια σου, τον εαυτό σου είναι να αναφερθεί ότι τρυπάνι είναι 0.5mm και 1 mm έτσι προσθέσει μόλις 0,7 mm για να τρυπάνι για να πάρει το πραγματικό μέγεθος μαξιλάρι. και σε περίπτωση που έχετε διάμετρο καρφίτσα από προσθέσει 0,3 χιλιοστά για να πάρετε το τρυπάνι και στη συνέχεια 0,7 χιλιοστά για να πάρει το μέγεθος pad. Regards, Ricky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back