J
j_dennisan2005
Guest
Χρειάζομαι βοήθεια από u αγαπητή μου.πράγματι κάνω τελικό σχέδιο χρόνια μου.τίτλος του έργου μου είναι Αυτόματη Πόρτα Πρόσβαση με χρήση δακτυλικών αποτυπωμάτων.Η πόρτα είναι ελεγχόμενη από PIC16F84A IC.Τώρα, χρειάζομαι να πρόγραμμα που IC.U μπορεί να κάνει τη χάρη να μου στείλει τον πηγαίο κώδικα σε γλώσσα Συνέλευση για το πρόγραμμα της ΕΑΘ.Χρησιμοποιώ MPLAB να οικοδομήσουμε την κωδικοποίηση για να μετατρέψετε σε δεκαεξαδική μορφή κώδικα και να προγραμματίσει τη hex κώδικα σε PIC16F84A IC.Για να προγραμματίσετε το δεκαεξαδικό κώδικα σε ΣΜΕ IC, θ ICPROG χρησιμοποιώντας λογισμικού.Ο πηγαίος κώδικας πρέπει να κάνει όταν το IC λαμβάνουν σήμα εισόδου από το 0 σειριακή θύρα του υπολογιστή, τότε η IC θα πρέπει να ενεργοποιήσετε.έτσι είναι μπορεί να παράγει το αποτέλεσμα για να μαγνητική κλειδαριά για να ανοίξει την πόρτα.όταν λαμβάνουν σήμα εισόδου από 1 σειριακή θύρα του υπολογιστή, τότε η IC θα πρέπει να απενεργοποιήσετε.έτσι, δεν παράγουν για την παραγωγή μαγνητική κλειδαριά για να ανοίξει την πόρτα.σημαίνουν ότι η πόρτα παραμένει κλειδαριά.ένα πράγμα, μπορεί u να μου πείτε βήμα-βήμα για την κατασκευή του συγκροτήματος κωδικοποίησης σε MPLAB και το πρόγραμμα της ΕΑΘ χρησιμοποιώντας ICPROG λογισμικού.Plz να με βοηθήσει στέλνοντας μου τον πηγαίο κώδικα το συντομότερο δυνατόν.thanks a lot.αντίο.να προσέξουμε., [/ tex] [/ url] [/ list] [/ quote] [/ u] [/ i]