Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω IR δέκτης και πομπός με 8051

N

navneet sngh

Guest
hi .... να everyone.i είμαι ένας νεοφερμένος στον τομέα των ενσωματωμένων systems.i έχουν αγοράσει ένα κιτ για την εξάσκηση στο 8051, AVR, pic, βραχίονα, Arduino και κάποιες άλλες microcontrollers.it έχει επίσης, οδήγησε 7 του τμήματος της οθόνης, LCD, δέκτη IR, IR πομπός etc.i am εξάσκηση στο 8051. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να κάνουν χρήση των υπερύθρων IR πομπό και δέκτη με 8051 ....... παρακαλώ να με βοηθήσει ...

Αν έχετε το IR ενότητες έτοιμα τότε θα χρησιμοποιήσετε ένα IC COMPARATOR στο δέκτη. η έξοδος του συγκριτή θα πρέπει να δοθεί το pin θύρα του χειριστηρίου .. Η IR πομπό και reveiver θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο σε απόσταση 5 ή 6 εκ.. όταν fave ο ένας τον άλλον και σήμα φθάνει στο δέκτη τότε εξόδου του συγκριτή θα είναι υψηλό ... όταν τοποθετείτε τους μια ενδιάμεσα εμπόδιο στην έξοδο πηγαίνει σε χαμηλά επίπεδα. έτσι αυτό που τίθεται θα πρέπει να συνδέεται με τον ακροδέκτη λιμάνι και σαρώστε το λιμάνι καρφίτσα ....[ color = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 08:16 --- ------- Προηγούμενη θέση ήταν στο 8:07 ΜΕΓΕΘΟΣ ----------[/]

u μπορεί να μου πει το πρόγραμμα σε C για αυτό ....

Το κιτ θα πρέπει να έχουν δείγμα κώδικα για σας; ή αλλιώς θα το μήνυμα αργότερα από το τέλος της ημέρας .......

δεν υπάρχει δείγμα κώδικα με το κιτ ... thanx εκ των προτέρων για τη δημοσίευση του προγράμματος

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστίθεται 18:02 ---- ------ Προηγούμενη θέση ήταν στις 17:08 ----------</span></span>
μπορεί u να μου πει επίσης πώς να ελέγξει εάν IR πομπό και τον δέκτη μου λειτουργούν σωστά με τη χρήση υπό την ηγεσία του

Ενεργοποιήστε την οδήγησαν όπως φαίνεται ανά διάγραμμα του κυκλώματος και να δείτε το αποτέλεσμα usinh κινητό κάμερα .... θα πρέπει να δείτε την οδήγησε Στις .. Αν εξέδρα μέχρι το δέκτη σύμφωνα με το κύκλωμα τότε thhen ανάβει όταν IR βρίσκεται εκτός περιοχής .. έτσι συντονιστείτε την κατσαρόλα για να πάρετε μέγιστο εύρος

Αγαπητοί Navneet, U ζήτησαν όπως (Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω). Για ποιο ur πρόκειται να χρησιμοποιήσετε IR; Η μεταφορά δεδομένων ή κάποιες εφαρμογές ελέγχου;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back