Πώς μπορώ να προσδιορίσω την microVia όταν BGA fanout στο Allegro;

E

Eric.Lee

Guest
Έχω ρυθμίσει τα διαθέσιμος vias συμπεριλαμβανομένων microvia (via7t8) και throughvia κλπ, BGA είχε τοποθετηθεί στο κάτω στρώμα 8, Όταν fanout με επιλογή BGA, ωστόσο, να χρησιμοποιείτε πάντα throughvia ποτέ, η microvia via7t8. πώς να το διορθώσω αυτό; Ευχαριστώ.

Μια παρόμοια ερώτηση τέθηκε και να απαντηθούν πριν σε αυτό το φόρουμ. Όταν το κάνετε "ανεμιστήρα από επιλογή" pop χρήση μενού για να μεταβείτε στην ρύθμιση, εδώ μπορείτε να καθορίσετε μέσω τύπο σας για να χρησιμοποιηθεί σε ανεμιστήρα έξω. M

Εννοείς το "Testpoint" ετικέτα στο αναδυόμενο μενού; μια άλλη ερώτηση; Γι 'αυτό ονομαζόταν "vias Testpoints";

Εννοείς το "Testpoint" ετικέτα στο αναδυόμενο μενού;
?! Θέλω να πω, αφού επικαλέστηκε fanout από επιλογή, τότε RMB συσταθεί. M

Ναι, νομίζω ότι κάνει το σωστό πράγμα, όπως είπατε. στο "setup" αναδυόμενο μενού, υπάρχουν κάποιες ετικέτες: "fanout, vias σπόρων δρομολόγηση λεωφορείων, Testpoints, κλπ." είναι σωστό; Μήπως η ρύθμιση μέσω της ήταν κάτω από το "testpoint» ετικέτα; Ευχαριστώ. : |

θα πρέπει να ρυθμίσετε uVia ως κύρια ή προεπιλεγμένη σας μέσω. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα χρησιμοποιήσει uVia για ανεμιστήρα έξω ή ακόμη και κατά τη διάρκεια της διαδραστικής δρομολόγησης. Μπορείτε να εκχωρήσετε στην πρωτοβάθμια μέσω ρύθμισης. M

Οι vias σημείο δοκιμής που χρησιμοποιείται για ΤΠΕ και άλλους σκοπούς της δοκιμής που είναι διαφορετικό από τα άλλα vias, υπό την έννοια ότι έχουν συγκάλυψης τους ανοίγουν είτε από επάνω ή κάτω ως ανά εκχωρηθεί. παίζουν παρόμοιο ρόλο ως σημεία ελέγχου. Ricky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back