Πώς μπορώ να προγραμματίσω μικροελεγκτές ARM;

G

gliss

Guest
Συνήθως το πρόγραμμα της μνήμης Flash σε αυτό το σανίδες πάνω από τη σειριακή ή USB θύρα. Ή μπορείτε να προγραμματίσετε την MCU άμεσα χρησιμοποιώντας JTAG λογική στο ταμπλό. Δεν πρέπει να χρειάζεται τίποτ 'άλλο εκτός από ένα PC.

Τότε μπορώ να δημιουργήσω το δικό μου PCB, κολλήστε τα μέρη και στη συνέχεια το πρόγραμμα της ARM χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο JTAG από οποιαδήποτε εταιρεία. Σωστά;

Salam, περισσότερα από τα όπλα μικροελεγκτές είχε ένα ενσωματωμένο bootloader που είναι χρησιμοποιείται για τον προγραμματισμό ενσωματωμένο φλας πάνω από UART χρησιμοποιώντας απλά το λογισμικό PC. Κοιτάξτε στο φύλλο δεδομένων της συσκευής σας για περισσότερες πληροφορίες. Bye

Γεια σε όλους, θέλω να ξεκινήσω μικροελεγκτές ARM προγραμματισμού και έψαχνα για κάποια πίνακες αξιολόγησης (Keil, Olimex ...). Παρατήρησα ότι το τσιπ ARM είναι κολλημένες σε αυτά τα συμβούλια και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσει για να προγραμματίσετε άλλο σκέλος για τα PCB μου. (Θα χρησιμοποιηθεί για να συνεργαστεί με AVR και STAK500 διοικητικού συμβουλίου που είχαν υποδοχές που θα μπορούσα πρόγραμμα κάθε ucontroller που ήθελα.) Υπάρχει μια λύση για αυτό; Θέλω να είναι σε θέση να προγραμματίσετε διαφορετικές μάρκες ARM και στη συνέχεια να κολλήσεις PCB μου. Χρειάζομαι έναν προγραμματιστή JTAG για αυτό και αν ναι, ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Αν ur χρησιμοποιώντας tms470 Τέξας βραχίονα jtag απαιτείται, αλλά για LPC2000 σειρά χρησιμοποιώντας RS232 έχει ενσωματωμένο εκκίνησης που μπορούν να βοηθήσουν u πρόγραμμα το flash, δωρεάν εργαλεία τέλος download μπροστά για Philips είναι available.i χρησιμοποιώ lpc2106 και είμαι programing χρήση "ISP "(RS232)

Θα μπορούσατε να δώσετε μερικές χρήσιμες συνδέσεις για τον προγραμματισμό με RS232. Σας ευχαριστώ

Συνήθως το πρόγραμμα της μνήμης Flash σε αυτό το σανίδες πάνω από τη σειριακή ή USB θύρα. Ή μπορείτε να προγραμματίσετε την MCU άμεσα χρησιμοποιώντας JTAG λογική στο ταμπλό. Δεν πρέπει να χρειάζεται τίποτ 'άλλο εκτός από ένα PC.

Τότε μπορώ να δημιουργήσω το δικό μου PCB, κολλήστε τα μέρη και στη συνέχεια το πρόγραμμα της ARM χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο JTAG από οποιαδήποτε εταιρεία. Σωστά;

μπορεί να σας pls να μου πείτε ποιο τσιπ ARM χρησιμοποιείτε

Σκέφτομαι να αγοράσει MCB2140 επιτροπή αξιολόγησης από την www.keil.com για ARM από τη Philips. Αλλά θέλω επίσης να προγραμματίσει πολλές από αυτές για τα έργα μου και γι 'αυτό χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Το κόστος ULINK € 300 και δεν πρόκειται να πληρώσει για το ότι εάν υπάρχει άλλος τρόπος.

Salam, περισσότερα από τα όπλα μικροελεγκτές είχε ένα ενσωματωμένο bootloader που είναι χρησιμοποιείται για τον προγραμματισμό ενσωματωμένο φλας πάνω από UART χρησιμοποιώντας απλά το λογισμικό PC. Κοιτάξτε στο φύλλο δεδομένων της συσκευής σας για περισσότερες πληροφορίες. Bye

ARM μπορεί να προγραμματιστεί χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο στο bootloader ή προγραμματιστής σύστημα ....

Αν ur χρησιμοποιώντας tms470 Τέξας βραχίονα jtag απαιτείται, αλλά για LPC2000 σειρά χρησιμοποιώντας RS232 έχει ενσωματωμένο εκκίνησης που μπορούν να βοηθήσουν u πρόγραμμα το flash, δωρεάν εργαλεία τέλος download μπροστά για Philips είναι available.i χρησιμοποιώ lpc2106 και είμαι programing χρήση "ISP "(RS232)

LPC 214x έχουν ενσωματωμένο bootloader οπότε δεν χρειάζεται να πάτε για Ulink αν θέλετε μόνο να κατεβάσετε κώδικα σε εσωτερική flash αλλά όχι για τον εντοπισμό σφαλμάτων. LPC flash χρησιμότητα είναι availavle στο http://nxp.com/products/microcontrollers/support/software_download/lpc2000/index.html για τον εντοπισμό σφαλμάτων, μπορείτε να δοκιμάσετε 20 PIN ΕΑΚ από olimex με τον πράκτορα debug HJTAG η οποία είναι διαθέσιμες στο www.hjtag.com Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία pls ζητήσει Χάρη και Regards Girish

Θα μπορούσατε να δώσετε μερικές χρήσιμες συνδέσεις για τον προγραμματισμό με RS232. Σας ευχαριστώ

μπορεί να σας pls να μου πείτε ποιο τσιπ ARM χρησιμοποιείτε

Ένα άλλο λογισμικό για συσκευές ARM του προγράμματος από την NXP είναι FlashMagic. www.esacademy.com/software/flashmagic/ Είναι δωρεάν, έχει ένα πολύ ωραίο περιβάλλον και φαίνεται ότι συνεργάζεται στενά με την NXP.

Σκέφτομαι να αγοράσει MCB2140 επιτροπή αξιολόγησης από την www.keil.com για ARM από τη Philips. Αλλά θέλω επίσης να προγραμματίσει πολλές από αυτές για τα έργα μου και γι 'αυτό χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Το κόστος ULINK € 300 και δεν πρόκειται να πληρώσει για το ότι εάν υπάρχει άλλος τρόπος.

Προτείνω να ξεκινήσει με μερικούς από τους πίνακες »επικεφαλίδα« η olimex του. Αυτή είναι μια πίνακες με lodered MCU και όλες οι καρφίτσες σε τακτικές κεφαλίδες 100mill. Έτσι, μπορείτε πολύ εύκολα να μετακινήσετε αυτόν τον πίνακα από έργο σε έργο.

ARM μπορεί να προγραμματιστεί χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο στο bootloader ή προγραμματιστής σύστημα ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back