Πώς μπορώ να ξέρω εάν έχει maxed out μου LNA επιδόσεις;;;

D

dinesh8

Guest
Γεια σε όλους,

Είμαι newbie στο σχεδιασμό RF.Αυτή τη στιγμή κάνω ένα δέκτη σχεδιασμού @ 900MHz
Πώς μπορώ να γνωρίζω εάν έχω maxed out μου LNA επιδόσεις όσον αφορά την κερδίσει;
Γνωρίζω ότι υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ NF, IP3 Gain και τις επιδόσεις.
Είμαι χρησιμοποιώντας BFS505 από την Philips με γόμα των 17dB, με 50ohm ταιριάζουν σε εισροών και εκροών είμαι επίτευξη Bout 14B κέρδος.Έχω προκατειλημμένη να 5mA Ιγ.
Μάλλον tomuch λεπτομέρειες, αλλά θα το εκτιμούσα αν κάποιος θα μπορούσε να εξηγηθεί μόνο περίπου
πώς να προσδιοριστεί με ακρίβεια το LNA ικανότητα intermsof κέρδος είναι maxed έξω;

Ποιο είναι το εργαλείο που χρησιμοποιεί όσον αφορά την προσομοίωση RF σχεδιασμό σας;
Εάν χρησιμοποιείτε ΚΕΠ, υπάρχει μια επιλογή βελτιστοποίησης / εργαλείο επωφεληθούν από όπου μπορείτε να πείτε με προσομοιωτή που θα θέλατε να κερδίσει για να βελτιστοποιήσετε το τάδε, χαμηλής πίεσης για την εφαρμογή τους άλλους παράγοντες όπως ο θόρυβος παράγοντα.

LNA στο σχεδιασμό, την κύρια κατασκευαστικά εμπόριο μεταξύ της κατάργησης είναι εφικτοί θορύβου ενός εισόδου και από την απώλεια που επιστρέφουν και φυσικά το κέρδος.Generall τη συμβολή που ταιριάζουν τμήμα έχει σχεδιαστεί για τη βέλτιστη NF παρά το συζευτικό αγώνα για μέγιστη ισχύ, συνεπώς, η μεταφορά Input RL και το κέρδος θα είναι μικρότερο από τα ποσά που προκύπτουν διαφορετικά.Τώρα πρέπει να αποφασίσει τι θα πρέπει να είναι η διατήρηση αυτού του ΝΦ και NF αξία πόσο κέρδος μπορεί να obatained από το κύκλωμα.Yu μπορεί να εξετάσει μια πηγή εκφυλισμού για τη βελτίωση της εισόδου RL επίσης και το κέρδος, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο ακόμη και τη ΝΦ.Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η σταθερότητα του ενισχυτή και αυτό το κέρδος τους το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.Μπορεί να κερδίσει 16-17 δβ από το κύκλωμα αλλά σε αυτό των συνθηκών λειτουργίας του ενισχυτή potetially μπορεί να γίνει ασταθές και αν η σταθερότητα ανάλυση δεν θεωρείται.
Καλύτερη χρήση ΚΕΠ και να χρησιμοποιούν το φροντιστήριο διατίθενται σε παραδείγματα για να κάνει μια ενδελεχή ανάλυση πριν από τη λήψη απόφασης σχετικά με το σχεδιασμό τιμές.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back