Πώς μπορώ να κρατήσει την αιτία σήμα πατώντας στιγμιαία το κουμπί;

E

ericmar

Guest
Είναι ούτως ή άλλως εκεί που μπορεί να σχεδιάσει ένα απλό κύκλωμα που κατέχουν την αιτία σήμα πατώντας στιγμιαία το κουμπί; Για παράδειγμα, έχω μια στιγμιαία το κουμπί και θέλω κύκλωμα μου να κρατήσει το σήμα όταν πατάω το κουμπί έτσι ώστε να μπορώ να μετακινήσετε ένα πράγμα από ένα σημείο σε άλλο τόπο. Μετά το πράγμα φτάσει τον προορισμό, το σήμα στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει και να σταματήσει τη λειτουργία συγκινητική. Δεν είμαι με κανένα becoz μικροελεγκτή Θέλω να σχεδιάσουμε ένα κύκλωμα λογικής. Thx για τη βοήθεια εκ των προτέρων!

Δοκιμάστε μια σκανδάλη Schmidt. Ελέγξτε εφαρμογές. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη μάνταλο για αυτό το είδος των εφαρμογών, Δ.

Συγγνώμη dkace, Schmidt σκανδάλη είναι η λάθος λέξη-κλειδί. Η ενεργοποίηση Schmidt είναι μόνο ένα είδος κυκλώματος εισόδου, που χρησιμοποιείται συχνά για θορυβώδης επαφές. Αλλά δεν αποθηκεύει ένα σήμα. Αποθήκευση ένα σύντομο παλμό ενεργοποίησης μπορεί να γίνει με τη χρήση flipflop. Αναζήτηση στο Google για την RS-ή καλύτερα-JK flipflop. Γενικά αυτές οι συσκευές έχουν μια σειρά και μια επαναφορά εισόδου. Έτσι θα συνδεθεί μπουτόν σας με την είσοδο σετ και ένα δεύτερο διακόπτη στη θέση προορισμού για την επαναφορά των εισροών. Mik

Δικαίωμα Μ! Ια, λυπάμαι. Μια flipflop μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εφαρμογή αυτή, δεν είναι ST. Δούλευα με έναν από εκείνη τη στιγμή και ήμουν πολύ επικεντρώθηκε υποθέτω. Αλλά γι 'αυτό το φόρουμ είναι ...: D Δ.

Εάν το σήμα σας είναι chnaging στο χρόνο και θα θέλατε να έχετε αμετάβλητη μετά το κουμπί μαγεία σας θα κυκλοφορήσει, θα πρέπει να εφαρμόσει κάτι σαν ρυθμιστικό δακτύλιο στον προγραμματισμό. Θα πρέπει να υπάρχει μία είσοδο και μία outoput από το ίδιο ρυθμιστικό δακτύλιο. δείγμα σήμα είναι γραμμένο σε ρυθμιστικό δακτύλιο εισόδου και εξόδου είναι συνδεδεμένο με buton ελεγχόμενου κυκλώματος, όπως όταν πατάτε το κουμπί σήμα εξόδου δεν θα λειτουργήσει, αλλά το σήμα θα εξακολουθούν να καταγράφονται μέσω της εισόδου. δεν έχει σημασία αν έχετε αναλογική ή ψηφιακή - ίδια αρχή που εφαρμόζεται και στα δύο. Θα πρέπει να rign buffer (μνήμη) σε μήκος concideration όπως καθορίζει πόσο καιρό μπορείτε να κρατήσετε πατημένο το κουμπί σας. PSDo χρειάζεστε αυτό ή είναι τεστ IQ ερώτηση :)

Γεια σας, ίσως ένα δείγμα-and-hold κύκλωμα ταιριάζει τις ανάγκες σας. αν FET αποκοπής -> Vout = τάση μεταξύ πυκνωτή = v-FET στην κατοχή του εάν conducting ---> Vout = vin = v-δείγμα με ανατροφοδότηση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ενισχυτή MOSFET θυρίστορ ή να αποθηκεύσετε το σήμα στιγμιαία.

χρησιμοποιούν αναλογική διακόπτη, ο έλεγχος θα επιτρέπεται η χρήση ψηφιακού σήματος θα μπορούσε να επιτραπεί εν τω μεταξύ αναλογικού σήματος ελέγχεται Tobe

Γεια σας και πάλι, σε Sedra / Smith, βρήκα στο τμήμα Πολυδονητές αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα κύκλωμα για την εφαρμογή σας. Το αποτέλεσμα είναι ο έλεγχος από την είσοδο σκανδάλη και είναι ένας παλμός whos πλάτος είναι ο έλεγχος από C1R3. Δείτε το, θα μπορούσε να εξυπηρετήσει το σκοπό σας καλύτερα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back