Πώς μπορώ να βελτιώσω perforcmance θορύβου στο GM-Γ φίλτρο;

H

hsez

Guest
Γεια σου,
Έχω σχεδιάσει ένα 5η προκειμένου Gm-C φίλτρο Lowpass με CMOS0.25um Tech.
η συχνότητα αποκοπής είναι 2MHz
Η διάρθρωση των ΟΤΑ είναι διπλωμένο καταρράκτη με αρνητικό εκφύλιση πηγή χρησιμοποιώντας NMOS κανάλι resistor.The αξία gm είναι 10uA/V.The αποτέλεσμα προσομοίωση δείχνει ότι ο θόρυβος εισόδου φίλτρο είναι 4uV/sqrt (Hz) @ 300kHz και 2uV/sqrt (Hz) @ 1MHz . Είναι φοβερό.
Η συνολική φίλτρο τρέχουσα κατανάλωση είναι 3.4mA, 1dB Comp.είναι-0.1dBm.Οι δύο αυτές επιδόσεις είναι κάτι καλό.
Πώς μπορώ να βελτιώσω τις επιδόσεις θορύβου από comsuming περισσότερη δύναμη;
Pls να μου δώσει κάποιες συμβουλές, ευχαριστώ πολύ.

Power απόδοση καθορίζεται από:

1.Πόσο% της προσφοράς είναι max swing μήνυμα σας
2.Η τοπολογία του φίλτρου και coefficents δείχνουν συχνότητα η οποία κορυφώθηκε κούνια σήμα όριο.
3.Είναι η προκατάληψη τρέχουσα παράγοντα μεγαλύτερο από το μέγιστο σήμα τρέχουσα ή πιθανή μείωση λόγω του τύπου ΑΒ-OTA

Όλα τι μπορείτε να κάνετε είναι να αλλάξετε αυτές τις τρεις κύριες παραμέτρους.

Η προσωπική μου εμπειρία είναι ότι η GM-Γ επιτευχθεί δεν υπερβαίνει το 50% swing σχέση με την προσφορά.Folded cascodes προκατάληψη τρέχουσα αύξηση κατά 2.Γραμμικότητα είναι δύσκολο να ελεγχθεί.Συνεχής σύνδεση συντονισμός είναι ένας μύθος.

Δείτε για ενεργό RC.Εκεί μπορείτε να κατασκευαστεί ένα AB-τελεστικών τύπου πάρει τυπικό 10% προκαταλήψεις που σχετίζονται με τη μέγιστη τιμή ρεύματος.

GM-Γ εφαρμόζεται μόνο εάν η παρασιτική πόλο των τελεστικών έχουν μια τεχνολογία που σχετίζονται εξάρτηση η οποία δεν θα μπορούσε να είναι αποτελεσματική αποζημίωση.Ότι συμβαίνει γύρω 100MHz.Φίλτρα δίσκο ή ενσύρματο comms χρήσεις Gm-C.Κάτω 100MHz GM-C έργων αλλά πάρει πολύ καλύτερες επιδόσεις από την ενεργό εύκολα RC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back