Πώς μπορούμε να παράγουν κατανομή Rayleigh

Z

zio_nneo

Guest
Μπορεί κάποιος να μου γράψετε πώς μπορούμε να δημιουργήσει rayleight διανομή σε matlab. Και τότε πώς να βρείτε την απόκλιση μέση τιμή, διακύμανση και τυπική της κατανομής Rayleigh.

HI ρίξτε μια ματιά εδώ ζητωκραυγές Sal

Εδώ είναι ένας άλλος σύνδεσμος h ** p: / / www.edaboard.com/ftopic172045.html

Γεια σου είδα 3 θέματα σας με τυχαία μεταβλητή γενιά. Νομίζω ότι αυτό το βιβλίο μπορεί να βοηθήσει u περισσότερο. Μη ομοιόμορφη Τυχαία μεταβλητής γενιάς από: Luc Devroye Είναι διαθέσιμο on line.

Θα plz θέση μου σύνδεσμο για αυτό το βιβλίο. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size] Δεν ζητώ για την μοντελοποίηση καναλιού rayliegh. Ζητώ για τη δημιουργία της κατανομής Rayleigh και ιστόγραμμα και η πλοκή της. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό το

Γεια σας Ι dont έχει τη σύνδεσή του. Αλλά εάν κάνετε αναζήτηση με το όνομά του και το συντάκτη του στο Google, μπορείτε να το βρείτε.

Rayleigh ξεθώριασμα μπορεί εύκολα από δημιουργούνται από τον πρώτο θόρυβο παράγει λευκό Gaussian (σύνθετο) και στη συνέχεια, εφαρμόζοντας το φιλτράρισμα ανάλογα με την εξάπλωση Doppler. Υπάρχει επίσης anotherway χρησιμοποιώντας το μοντέλο του Τζέικ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back