Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δική μας βιβλιοθήκη για ModelSim;

H

haneet

Guest
frndz, να μου πείτε u πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δική μας βιβλιοθήκη και εντολές όπως οι δικοί μας και ορίζεται, NAND κτλ.. η οποία σε γενικές γραμμές r που ορίζονται στο εσωτερικό. μπορούμε να ελέγξετε glitch μέσω προσομοίωσης σε ModelSim

Γεια Μεταγλωττίστε Ur σχεδιασμού σε UR Βιβλιοθήκη Βιβλιοθήκη δημιουργία Modelsin> vlib xxxx Modelsin> vmap εργασία xxxx / / χαρτογράφησης έργο προεπιλογή xxxx Κατά την κατάρτιση καθορίσετε το όνομα της βιβλιοθήκης Στο επόμενο U σχεδιασμό μπορεί να προσθέσει αυτό ως μια βιβλιοθήκη U μπορεί να ενεργοποιήσει την επιλογή βλάβη κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης - Satya

Είμαι εργάζονται σε περιβάλλον Windows. αυτό θα εξακολουθεί να λειτουργεί; και πού μπορώ να πάρω την επιλογή των glich για τη διευκόλυνση

για να δημιουργήσετε μια νέα βιβλιοθήκη από GUI: 1. επιλέξτε Αρχείο> Νέο> Βιβλιοθήκη , και πληκτρολογήστε το όνομα της βιβλιοθήκης? 2. συγκεντρώνουν το αρχείο της βιβλιοθήκης πηγή και να το αποθηκεύσετε? 3. επιλέξτε Αρχείο> Νέο> Βιβλιοθήκη και επιλέξτε ένα χάρτη σε μια υπάρχουσα βιβλιοθήκη , πληκτρολογήστε το όνομα της βιβλιοθήκης του βήματος 1, και να περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη που δημιουργείται από STEP2? τότε θα έχει η βιβλιοθήκη προστίθεται στο ModelSim σας.

Πώς μπορώ να κάνω για το περιβάλλον των Windows;

Γεια σου, Open VSIM στα παράθυρα και τον τύπο> vlib ... > Vmap .... Τύπος παραπάνω cmds σε ModelSim gui .. ή χρήση cygwin για να πάρει unix είδος κονσόλας αφορά yln

frndz, μπορώ να δημιουργήσω τη δική μου λέξη-κλειδί σε VHDL χρησιμοποιώντας ModelSim. Όπως έχουμε "και" ως λέξη-κλειδί. ευχαριστώ u guyz.

hello haneet Tcl σημαίνει εργαλείο COMAND langauge και τις περισσότερες μέρες thse σενάριο είναι γραμμένο TCL .. αυτή η γλώσσα είναι εύκολο να το μάθει .. δεν αναφέρονται κάποια βασικά πράγματα. u willknow περισσότερα .. Suresh

u θα μπορούσε να μου προτείνουν κάποιο υλικό για TCL

spauls ποια. λοξοτομώ το εύρημα το σύνδεσμο ή να ανεβάσετε αν υπάρχουν με τη θέση

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back