Πώς κωδικοποιητή / αποκωδικοποιητή εργάζονται σε RF μετάδοση;

F

fhl

Guest
Γεια σε όλους! μπορεί κάποιος να πει πώς κωδικοποιητή / αποκωδικοποιητή εργασία; όταν βρίσκονται σε RF μετάδοση ... στο Tx & Rx. ΔΠ!

Κωδικοποιητές και αποκωδικοποιητές εκτείνονται σχεδόν περισσότερο από το ήμισυ στον τομέα των ψηφιακών επικοινωνιών. Ένα καλό σημείο εκκίνησης θα ήταν να μάθουν όλα τα συστήματα διαμόρφωσης, όπως BPSK, QPSK, MPSK, QAM, PCM, DPCM, κλπ. Στη συνέχεια, μπορείτε αγγίζουν implmentation, η οποία βασίζεται ως επί το πλείστον σε correlators, συνδυάζεται φίλτρα και μπλοκάρει καθυστέρηση. Τέλος, θα θίξω το συγχρονισμό και τα θέματα δειγματοληψίας. Η ερώτησή σας είναι ακριβώς πάρα πολύ μεγάλο για ένα φόρουμ απόσπαση.

thx για την εξήγηση: D καλά ... σκέφτομαι ενός συστήματος για ένα έργο. βασικά η ιδέα έχει ως εξής: για το τμήμα μετάδοσης? αυτό αποτελείται από την ενότητα RF Tx, κωδικοποιητή και βουτιά διακόπτη. τον διακόπτη θα ρυθμίσετε τη διεύθυνση πομπό, ιεροτελεστία; αυτή τη διεύθυνση πρέπει να ταιριάζει με τη διεύθυνση του κυκλώματος αποκωδικοποιητή στο Rx. στο Rx, θα λάβει τα δεδομένα / σήμα από το Tx. εάν δεν υπάρχει λάθος ή απαράμιλλη διεύθυνση, τα στοιχεία / σήμα θα αποκωδικοποιούνται από τον αποκωδικοποιητή. τα δεδομένα θα φιλτράρονται και σταθεροποιηθεί. τότε τα δεδομένα / σήμα θα χρησιμοποιηθεί ως το I / P (για το μικροελεγκτή) για να προκαλέσει κάποια μονάδα ελέγχου. δεδομένου ότι η γνώση μου περιορίζεται σε αυτό, τα ερωτήματα είναι: α) είναι ο κωδικοποιητής / αποκωδικοποιητής για την ασφάλεια μόνο ... σε διάρκεια από την παραλαβή μόνο το σωστό μήνυμα και να αποτραπεί η παρέμβαση των unwanting σήματος για την ανωτέρω κατάσταση; β) πώς αγώνα τον διακόπτη; Είμαι το είδος του θαμπώματος αγώνα it.how λειτουργεί πραγματικά ... με τον όρο κωδικοποιητή / decoder..in από τη ρύθμιση ορισμένων διεύθυνση για το σήμα (RF). ΔΠ: D

Μπορεί να έχεις συγχέονται με τους όρους. Οι Κωδικοποιητές / αποκωδικοποιητές που χρησιμοποιούνται συνήθως για να μετατρέψει τα σήματα λίγο για την πραγματική σήματα που μεταδίδουν, και αντίστροφα, καμία σχέση με την κρυπτογράφηση σε γενικές γραμμές, περισσότερο θέμα κοινού συμμετοχή σε διαθέσιμα εύρος ζώνης αποτελεσματικά χωρίς να παρεμβάλλονται μεταξύ τους. Εάν αναφέρεστε σε το στρώμα του OSI στο ακόλουθο link, http://www.webopedia.com/quick_ref/OSI_Layers.asp Κωδικοποιητές / αποκωδικοποιητές καθίσει στο στρώμα ζεύξης δεδομένων. Αντίστοιχη διεύθυνση και τον έλεγχο σφαλμάτων θα καθίσει στον υποστρώματα MAC και LLC. Κρυπτογράφηση και κωδικοποίηση στην πηγή (γνωστός και ως συμπίεση) κάθεται στο στρώμα παρουσίασης. Ασύρματη σύνδεση πομποδέκτη ICs ασχολούνται γενικά με το σύνδεσμο δεδομένων και LLC. MAC συνήθως υλοποιείται από το λογισμικό.

Μήπως κωδικοποιητή / αποκωδικοποιητή περιλαμβάνουν διαμορφωτή / αποδιαμορφωτή σε RF τεχνολογία; Ξέρω ότι κωδικοποιητή / αποκωδικοποιητή μετατρέπουν μόνο το ψηφιακό σήμα σε μορφή που MCU μπορεί να χρησιμοποιήσει και το αντίστροφο. Αλλά φαίνεται RF ICs δεν λειτουργούν έτσι.

Μπορείτε επίσης να αναφέρεται στο φύλλο δεδομένων του MC145026, Mc145027 κωδικοποιητή / αποκωδικοποιητή chip μου Motorola.

Υπάρχουν πολλές scemes κωδικοποίηση και πολλές τεχνικές encding αποκωδικοποίηση do u ακούσει L NRZ, RZ. διπολική RZ Manchester κωδικοποίηση αυτές είναι οι τεχνικές που χρησιμοποιούν για να convet ή την κωδικοποίηση των datra να tranmitted

Γεια σου, είμαι writng προγραμματισμού C για το 8051. i haveproblem με πληκτρολόγιο 4X4 μήτρα που έχουν διακόψει Encoder από 74HCT21. pls να με βοηθήσει με τον τρόπο ενεργοποίησης της διακοπής. rehards Wahid

χρησιμοποιώντας INT 0 και Μ1 pin μόλις διαβάσετε τη λεπτομερή u δελτίο δεδομένων, θα πάρει το ans bcaz ur MCU έχει Bilt σε ακίνητα

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back