Πώς αρνητικές επιπτώσεις Skew συχνότητα

K

kunal1514

Guest
Όλα Hi, Μπορεί κάθε οργανισμός μου πείτε πώς αρνητική κλίση συχνότητα αποτελέσματα

Αρνητική κλίση μέσα, ρολόι φτάνει flop σύλληψη είναι ταχύτερη από την έναρξη. Έτσι έχετε μικρό παράθυρο χρονοδιάγραμμα για την κάλυψη των χρονοδιάγραμμα. Με άλλα λόγια πιθανότητα παραβίασης εγκατάστασης θα αυξηθεί, έτσι ώστε τελικά η συχνότητα σας θα μειώσει .... Ελπίδα εξήγηση είναι αρκετά σαφής ....

Νομίζω ότι λόγω των αρνητικών παραποιήσει clk αυξήσεις freq. TCLK> tc-q + tcomb + + tsetup tskew (για αρνητική κλίση) TCLK> tc-q + + tcomb tsetup-tskew (για possitive skew)

ναι thats μια σωστή και καλή απάντηση ...

Shelkerahul Έχει γράψει Αρνητική κλίση μέσα, ρολόι φτάνει flop σύλληψη είναι ταχύτερη από την έναρξη. Έτσι έχετε μικρό παράθυρο χρονοδιάγραμμα για την κάλυψη των χρονοδιάγραμμα. Με άλλα λόγια πιθανότητα παραβίασης εγκατάστασης θα αυξηθεί, έτσι ώστε τελικά η συχνότητα σας θα μειώσει .... Ελπίδα εξήγηση είναι αρκετά σαφής ....
Μπορεί να εξηγήσει αυτό το u μέσα από κάποια εξίσωση θα είμαι ευγνώμων για την κα.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ καμία εξίσωση για STA. έτσι δεν μπορώ να θέσει εξηγήσεις στην εξίσωση σωστά. Θα προσπαθήσω να βάλω μερικά τραχιά εξίσωση Απαιτείται χρόνο κύκλου ρολογιού = + skew - χρόνος εγκατάστασης ενός παραβιάσεις flop Εγκατάσταση = απαιτούμενο χρόνο - τον χρόνο άφιξης Έτσι, αν σας κλίση είναι αρνητική, ο απαιτούμενος χρόνος θα είναι μικρότερος, οπότε πιθανότητα παραβίασης των ρυθμίσεων είναι περισσότερο. Περισσότερα η παραβίαση μειώσει τη συχνότητα ενός κυκλώματος. Αυτό που εγώ προσωπικά αισθάνομαι, δεν πηγαίνουν με την εξίσωση, εξίσωση θα σας μπερδέψει πάντα (έχω μπερδέψει με την εξίσωση: wink:). Πάρτε μια αίσθηση του STA. θα είναι καλύτερα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back