Πόσο γρήγορα ένα μαξιλάρι μπορεί να είναι;;;

D

DZC

Guest
Είναι δυνατή η εξαγωγή / εισαγωγή ένα ρολόι σήμα περίπου 3GHz από / προς μια μάρκα σε μια τεχνολογία 0.13um;
Αν ναι, τι προειδοποιεί πρέπει να ληφθούν για την I / O circiut, ας πούμε, το buffer, PAD κλπ. ..

είναι λίγο δύσκολο για CMOS διαδικασία.το buffer έχει μια καθυστέρηση δευτερολέπτων νανο ήδη.

σχεδόν αδύνατο για IO, ένα μαξιλάρι συνήθως έχουν ~ 1pf καπάκι, συν πακέτο και διαδρομών, 3G signla μπορεί εύκολα να υποβαθμιστεί στο μηδέν.

Δεν πρόκειται μόνο για το I / O pad καπάκι (το οποίο μπορεί να είναι περίπου 3-6PF )....
Μπορεί 130nm κυκλώματα τεχνολογίας λειτουργούν σε 3GHz?Πραγματικά αμφιβολία ότι ...Σε 90 ή 65nm, ναι ..Αλλά σε 130nm;;
Έχει κανείς τη δυνατότητα να σχεδιάσουν μια αποτυχία έθιμο ή VCO που μπορούν να στραφούν σε 3GHz με 130nm;

Νομίζω 3GHZ είναι diffect στο 130nm, χρησιμοποιούμε 1.5GHz σχεδιασμό μαξιλάρια από την IBM αυτό λειτουργεί καλά, και someother
εταιρεία 1.5GHz μαξιλαράκια έχει κάποια ερώτηση.

Ναι, θα πρέπει να είναι σε θέση να με δεν υπάρχει πρόβλημα.Η χωρητικότητα μαξιλάρι θα 100fF ή λιγότερο.Χρησιμοποιήστε μια μικρή χωρητικότητα ESD, η οποία θα πρέπει να σας δώσει 1000 έως 1500V HBM.Θα ήθελα να ξεκινήσω με ένα βασικό ρυθμιστικό παραγωγή ΧΜΛ και στη συνέχεια, υπάρχουν διάφορες τεχνικές σχεδιασμού που επιτρέπουν σε σας για να ευρυζωνικές αυτό buffer εξόδου.Για 0.13u, θα πρέπει να είναι σε θέση να επιτύχει με 5 GHz, δεν υπάρχει πρόβλημα.Ήμουν σε θέση να πάρετε τα 3 GHz (άνω 3dB) σε τεχνολογία CMOS 0.18u δεν χρησιμοποιούν οποιαδήποτε broadbanding τεχνικές σε οδηγό εξόδου ΧΜΛ.Και κάτι ακόμα, βεβαιωθείτε ότι ομολόγων επαγωγή σας σύρμα δεν πάει πάνω 1nH.Προστίθενται μετά από 3 λεπτά:Ναι, θα πρέπει να είναι σε θέση να με δεν υπάρχει πρόβλημα.Η χωρητικότητα μαξιλάρι θα 100fF ή λιγότερο.Χρησιμοποιήστε μια μικρή χωρητικότητα ESD, η οποία θα πρέπει να σας δώσει 1000 έως 1500V HBM.Θα ήθελα να ξεκινήσω με ένα βασικό ρυθμιστικό παραγωγή ΧΜΛ και στη συνέχεια, υπάρχουν διάφορες τεχνικές σχεδιασμού που επιτρέπουν σε σας για να ευρυζωνικές αυτό buffer εξόδου.Για 0.13u, θα πρέπει να είναι σε θέση να επιτύχει με 5 GHz, δεν υπάρχει πρόβλημα.Ήμουν σε θέση να πάρετε τα 3 GHz (άνω 3dB) σε τεχνολογία CMOS 0.18u δεν χρησιμοποιούν οποιαδήποτε broadbanding τεχνικές σε οδηγό εξόδου ΧΜΛ.Και κάτι ακόμα, βεβαιωθείτε ότι ομολόγων επαγωγή σας σύρμα δεν πάει πάνω 1nH.

Γεια σου, krashkealoha, τότε τι εννοείτε με ΧΜΛ, plz;

CML αντιπροσωπεύει τρέχουσα λογική αναμονής ...Λογική μεταγωγή βασίζεται στις τρέχουσες αλλαγή ..Το μόνο μειονέκτημα σε αυτού του είδους λογική είναι ότι η στατική κατανάλωσης ισχύος είναι πολύ μεγάλη ..Αλλά ο θόρυβος έχει μειωθεί σημαντικά ..

@ krashkealoha, ποια ήταν η τάση domain που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη 3MHz - 1,2 ή 3,3?Υποθέτω, ΧΜΛ είναι ο καθοριστικός παράγοντας εκεί και όχι η τάση ...αλλά και πάλι ήταν περίεργος να ακούσω από σας ..
Αμφιβάλλω αν αυτό θα μπορούσε να γίνει μέσω των συμβατικών τεχνικών μεταγωγής ...

Γεια
Μπορείτε shoul χρήση off-chip ταιριάζουν κυκλώματος και με δέκτη ρολόι τσιπ

Η τάση τροφοδοσίας ήταν 1.8-2.5V για τον οδηγό 0.18u ΧΜΛ, οι οποίες χρησιμοποιούνται τυποποιημένες τεχνικές σχεδιασμού για την επίτευξη των 3 GHz εύρος ζώνης.Ήμασταν επίσης σε θέση να επιτύχει 8-9 GHz εύρος ζώνης (άνω 3dB) για έναν οδηγό εξόδου ΧΜΛ χρησιμοποιώντας 0.5u BICMOS Sige (2.5-3.3V) τεχνολογία που χρησιμοποιούν τεχνικές broadbanding κύκλωμα.

Επιτρέψτε μου να αλλάξετε προηγούμενη δήλωσή μου ότι έχουν bondwires κάτω των 1nH.Θυμάμαι ένα μέρος που μπορέσαμε να επιτύχουμε 5GHz εύρος ζώνης με μεγάλη bondwires (2,5-3nH επαγωγή).

Για μια παραγωγή ΧΜΛ, πόλος εξόδου σας θα είναι f = 1 / (2 * pi * R * C).R αξία σας είναι 25 ohms (50 εσωτερικής παράλληλα με τα 50 ohm έξοδο λήξη).Γ αξία σας είναι χωρητικότητα μαξιλάρι σας.

Γεια
Νομίζω ότι το εύρος ζώνης δεν χρειάζεται να λάβει ρολόι
Μπορείτε να λάβετε μόνο ένα αρμονικό και παράγουν περισσότερο για τσιπ που χρησιμοποιούν δέκτη ρολόι
Έτσι, το στενό εύρος ζώνης που ταιριάζουν τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί off-chip
Έχουμε εμπειρία μετάφραση μέχρι 6GHz ρολόι από την πλακέτα στο IC (εφαρμοστεί 0.18u ψηφιακή διαδικασία) Pads ήταν ESD προστατεύονται

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back