Πόλοι και μηδενικά

A

amara

Guest
U μπορεί να εξηγήσει πώς να πόλους ανάλυση και μηδενικά στην Αναλογικές CXT σχεδιασμό.

Γεια σου,
Μπορείτε να κάνετε το αντίστοιχο κύκλωμα και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τις τρέχουσες και τάσης δίκαιο Kirchoft να καταστεί η λειτουργία μεταφοράς για έναν βρόχο.
Η λειτουργία μεταφοράς συχνά γράφεται ως εξής:
H (s) = K * ((1-a1s1) (1-a2s2 )..}/{( 1-b1s1) (1-b2s2)).όπου s = JW
Όταν έχετε τη συνάρτηση μεταφοράς θα πάρετε από τους πόλους και μηδενικά.
όπου Pi = 1/ai και Zi = 1/bi
Απλούστερη υψηλή αντίσταση θα κάνει έναν πόλο και χαμηλή αντίσταση θα κάνει το μηδέν.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος.Ευχαριστώ inadvance.

Δεν μπορώ να ακολουθήσει περιγραφή σας παρακάτω:
"Απλούστερη υψηλή αντίσταση θα κάνει έναν πόλο και χαμηλή αντίσταση θα κάνει το μηδέν."

Νομίζω ότι κάθε κόμβο του κυκλώματος έχει έναν πόλο, αλλά σε συμμετρική δομή της συμμετρικής κόμβους έχει το ίδιο πόλο.είναι τα μηδενικά που προκαλούνται πάντοτε από feedthrough.

Γεια σου,
Multisim 9 έχει Πόλο Μηδέν Ανάλυση εδώ είναι κάποιες πληροφορίες για το

Παράθεση:

Pole Zero Ανάλυση παράγει το πραγματικό και φανταστικό συντεταγμένες των πόλων και / ή μηδενικά, ανάλογα με τις αναλύσεις που είναι ενεργοποιημένα.Ο Πολωνός Zero ανάλυση παρέχει ακριβή αποτελέσματα για κυκλώματα που περιέχουν παθητικές συσκευές (αντιστάσεις, πυκνωτές και πηνία).
Κυκλώματα που περιέχουν δραστικές συσκευές (τρανζίστορ ή opamps) δεν θα εμφανίζουν πάντοτε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

γεια σου,

εάν έχετε μια διαδρομή μεταξύ των εισροών και των εκροών το τι θα γίνει μηδέν

να REE:

γεια, μπορεί να σας εξηγήσει γιατί "αν υπάρχει ένα μονοπάτι μεταξύ των εισροών και των εκροών, που θα προβεί σε μηδέν";

Σκεφτόμουν ότι, ένα μονοπάτι ανάμεσα I / P & O / P, αυτό σημαίνει ότι το i / p σύντομο με o / σ.έτσι, o / τάσης p = i / p τάσης.αυτή που μου δίνει ένα μηδενικό;

μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό το σημείο;ευχαριστώ.

Ναι, αν υπάρχει ένα μονοπάτι από το i / p για να o / p τότε H (w) = 0 που σημαίνει να μας δώσει ένα μηδενικό.

Πριν είπα "υψηλής ipedance θα κάνει έναν πόλο και χαμηλή αντίσταση θα προβεί σε μηδέν"
μόνο για απλός τρόπος για να πω.Στην πραγματικότητα, η οποία κόμβο που έχει άπειρη αντίσταση (H (w) είναι άπειρη), στη συνέχεια, ότι ο κόμβος έχει έναν πόλο.Και αυτό είναι παρόμοιο με το μηδέν.Συμφωνείτε μαζί μου;

Μια fwd μονοπάτι συμβάλλει μηδέν και για την αντίστροφη διαδρομή πόλο ....
Έτσι μπορούμε να βρούμε από τη λειτουργία μεταφοράς ... δεσπόζουσα πόλους και τα μηδενικά ... και να προσαρμόσει αναλόγως το σχεδιασμό ...

Έχετε συνήθως μηδέν εάν υπάρχει γρήγορη διαδρομή παράλληλα με την αργή πορεία από την είσοδο στην έξοδο.

Αν u καταρράκτη χρήση, υπάρχει wil β αύξηση του αριθμού των πόλων, ανάλογα με το πόσα στάδια που χρησιμοποιείτε ..Αν Cascade u 2, τότε θα υπάρξει μια αύξηση 2 πόλων ..Η ανάλυση συνάρτηση μεταφοράς θα καταστήσει σαφές ..Αλλά δεν είμαι ισχυρή σ 'αυτό ..

Αυτό το βιβλίο έχει μια νέα, εύκολη μέθοδος για την εύρεση πόλους και μηδενικά από διάφορα δίκτυα:
http://books.google.com/books?vid=ISBN0521624428&id=DYgS4nkJ5W8C&pg=PA1&lpg=PA1&dq=fast analytical techniques&sig=UHtZtrHlLjk5l_p5hydDfu9JQPs

Συστήνω ιδιαίτερα.

Πού μπορώ να βρω το βιβλίο;Προστίθενται μετά από 8 λεπτά:Νομίζω στ αποζημίωση είναι πολύ σκληρό

Διάβαζα μόνο αυτή τη συζήτηση και δεν θα μπορούσε να πάρει κάποια σημεία:

Μπορώ να καταλάβω πώς το μηδέν έρχεται σε εικόνα.Εμείς λέμε ότι υπάρχουν δύο παράλληλες τροχιές από την είσοδο και την έξοδο από αυτές τις δύο διαδρομές, από το σήμα εισόδου στην παραγωγή φθάνει σε αντίθετη φάση, έτσι αλληλοεξουδετερώνονται και να φτάσουμε σε μηδενικό εκεί.

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει την επίδραση του πόλου και στο παρόμοιο τρόπο.Γιατί λέμε ότι το σήμα είναι άπειρη σε πόλο συχνότητα;Προστίθενται μετά από 14 λεπτά:Δεν συμφωνώ λέγοντας ότι

i »Σκεφτόμουν ότι, ένα μονοπάτι ανάμεσα I / P & O / P, αυτό σημαίνει ότι το i / p σύντομο με o / σ.έτσι, o / τάσης p = i / p τάσης.αυτή που μου δίνει ένα μηδενικό;»

i / p δεν είναι shorted να O / P (στην περίπτωση αυτή, η λειτουργία μεταφοράς είναι 1), o / p είναι shorted στο έδαφος (έτσι ώστε η λειτουργία μεταφοράς είναι 0)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back