Πως να βελτιστοποιήσετε την αντίστοιχη διαφορά;

J

jerry117

Guest
Συναντώ ένα πρόβλημα πώς να συντονίσετε την αντίστοιχη διαφορά. Αυτή η αντιστοίχιση δικτύου μεταξύ της εξόδου του διαφορικού PA και διαφορική είσοδος του Balun. Τώρα, ξέρω ότι η αντίσταση εισόδου του Balun είναι 50 ohm, αλλά δεν ξέρω την αντίσταση εξόδου της PA. Επιπλέον, έχω επίσης το σχέδιο αναφοράς που περιλαμβάνει αυτό το ταίριασμα του δικτύου και των συστατικών αξιών. Αφού μετρηθεί η ισχύς εξόδου του εν λόγω κυκλωμάτων. Η δύναμη είναι μικρότερη από εκείνη των προμηθευτών περιμένουν. Υποθέτω δύο λόγους. Το ένα είναι η διάταξη. Το άλλο είναι στασιμα διαφορικό. Πώς πρέπει να slove αυτό το πρόβλημα;

Εάν έχετε ένα σχέδιο αναφοράς προσπαθήστε να το ακολουθήσετε όσο μπορείτε. Μερικές γενικές εξέταση alyout είναι οι εξής:-compact την αντίστοιχη χρήση του δικτύου-simmetry-να είναι ενήμεροι για τη γείωση των στοιχείων. Αυτό είναι ένα πολύ «καυτό» πρόβλημα. Ο πωλητής του balun συνήθως δίνει κάποιες συμβουλές διάταξη. Ακολουθήστε προσεκτικά. -Χρήση συστατικών με την καλή Mazz Bye Q.

Μπορείτε να δοκιμάσετε @ gilent app σημείωση AN1373-7 (5988-2923EN.pdf) για να ξεκινήσετε.

Νομίζω ότι είναι καλύτερα να επισυνάψετε το σχηματικό του diff ενισχυτή σας εδώ! Είναι απλό για εμάς να συζητήσουμε περισσότερο για το θέμα σας ... : Lol:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back