Πυρόσβεσης ρομπότ (πώς να το κάνουμε)

F

~fuulthrottle~

Guest
Κάνω τελικό έργο μου χρονιά σαν τίτλος πάνω από ... Μου αρέσει να κάνει ένα αυτόματο ρομπότ που μπορούν να ανιχνεύσουν τη θερμότητα της φωτιάς από κοντά, αφού ο αισθητήρας ανιχνεύει τη θερμότητα, το ρομπότ θα λειτουργεί. τότε τα ρομπότ θα ψάξει για την πηγή θερμότητας. αφού διαπιστώσει φωτιά. το ρομπότ θα σπρέι ο πυροσβεστήρας σε πυρκαγιά που χρειάζομαι πρόταση για το πώς να κάνουν αυτό το έργο από το μηδέν ... -Τον τύπο του κυκλώματος πρέπει να κάνω; -Τον τύπο του κινητήρα για να χρησιμοποιήσω; -Τον τύπο του αισθητήρα πρέπει να κάνω; -Τι είδους μικροελεγκτή να χρησιμοποιήσετε; -Πώς να το κάνουμε προγραμματισμό;

Γεια σου, Νίκαια ιδέα ... Για αυτή τη λειτουργία για να εκτελείται σε μια αλληλουχία τρόπο θα πρέπει να κεντρικής όλες τις λειτουργίες χρησιμοποιώντας ένα μικροελεγκτή ... η επιλογή θα είναι δική σας είναι η δική σας με βάση τις προηγούμενες γνώσεις σας σχετικά με μικροελεγκτές ... Προτιμώ conrollers ΣΜΕ και ένα C compiler MikroC ... Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θερμικούς αισθητήρες, όπως LM35 συνδέεται με τον ελεγκτή με υπορουτίνα ADC βοηθά να μετρούν τη θερμοκρασία και να θέσει ένα όριο (μέγιστη θερμοκρασία) πάνω από το οποίο πυροσβεστήρας πρέπει να λειτουργεί ... για να ανιχνεύουν τη θερμοκρασία από πολλαπλές τοποθεσία χρήση πολλαπλών αισθητήρων .... Για τον πυροσβεστήρα για επαγγελματική χρήση ηλεκτρομηχανολογικών βαλβίδες που δραστηριοποιείται στην εφαρμοσμένη τάση ..... ευχαριστίες

Νομίζω ότι έχω διαβάσει για αυτό το έργο στο παρελθόν, αλλά δεν θα μπορούσα να θυμηθείτε πού .......

[QUOTE = demetal? 904009] Γεια σου, Νίκαια ιδέα ... Για αυτή τη λειτουργία για να εκτελείται σε μια αλληλουχία τρόπο θα πρέπει να κεντρικής όλες τις λειτουργίες χρησιμοποιώντας ένα μικροελεγκτή ... η επιλογή θα είναι δική σας είναι η δική σας με βάση τις προηγούμενες γνώσεις σας σχετικά με μικροελεγκτές ... Προτιμώ conrollers ΣΜΕ και ένα C compiler MikroC ... Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θερμικούς αισθητήρες, όπως LM35 συνδέεται με τον ελεγκτή με υπορουτίνα ADC βοηθά να μετρούν τη θερμοκρασία και να θέσει ένα όριο (μέγιστη θερμοκρασία) πάνω από το οποίο πυροσβεστήρας πρέπει να λειτουργεί ... για να ανιχνεύουν τη θερμοκρασία από πολλαπλές τοποθεσία χρήση πολλαπλών αισθητήρων .... Για τον πυροσβεστήρα για επαγγελματική χρήση ηλεκτρομηχανολογικών βαλβίδες που δραστηριοποιείται στην εφαρμοσμένη τάση ..... ευχαριστώ [/quote] Ευχαριστώ ... μπορεί κανείς να προτείνει τον τύπο της συσκευής παρακολούθησης που μπορώ να χρησιμοποιήσω σε αυτό το ρομπότ .... Επίσης, θέλω να ρωτήσω, είναι αυτού του τύπου των αυτόματων ελεγχόμενων ρομπότ μπορούν να συνδυαστούν με χειροκίνητο έλεγχο σε ένα ενιαίο ΣΜΕ .... δεν χρειάζεται προσθήκη του προγραμματισμού ή απλά τη χρήση άλλων ΣΜΕ να ελέγχουν το χέρι;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back