Πυκνωτή Αποζημίωση σε OPAMP δύο σταδίων

S

slchen

Guest
Αγαπητέ όλα: Έχω μια ερώτηση σχετικά με τον πυκνωτή αποζημίωση σε OPAMP 2 σταδίων. Όπως φαίνεται στο συνημμένο αρχείο, χρησιμοποίησα ένα ΟΔΣ capaciotr (M13) για την αξιοποίηση του πυκνωτή compenstation. Η πύλη του M13 είναι συνδεδεμένος στον κόμβο 5 και την πηγή, ο αγωγός και χύμα είναι συνδεδεμένα με τον κόμβο εξόδου (Vo). Αυτή είναι η πρώτη επιλογή. Μια άλλη επιλογή είναι ότι η πύλη είναι συνδεδεμένη με τον κόμβο εξόδου (Vo) και την πηγή, ο αγωγός και χύμα είναι συνδεδεμένα με τον κόμβο 5. Θέλω να ξέρω ποιο είδος σύνδεσης είναι καλύτερη. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. slchen

Γεια σου, θα έλεγα ότι η δεύτερη επιλογή είναι πολύ καλύτερη. Όπως γνωρίζετε, σε δύο στάδια αποζημίωση μυλωνά, κυρίαρχο πόλο βρίσκεται στον κόμβο εξόδου του πρώτου σταδίου (κόμβος 5) και η κανένας-κυρίαρχο πόλο βρίσκεται στον κόμβο εξόδου του δεύτερου σταδίου (Vo). Γι 'αυτό και ήθελα να ελαχιστοποιηθεί η παρασιτική χωρητικότητα στον κόμβο εξόδου του δεύτερου σταδίου (για να ωθήσει το μη κυρίαρχο πόλο σε υψηλότερες συχνότητες) και να αυξηθεί η χωρητικότητα δει στον κόμβο εξόδου του πρώτου σταδίου (αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιούμε μυλωνά πυκνωτής). Μαζική της ΟΔΣ καπάκι έχει πολλά παρασιτική καπάκι στο υπόστρωμα, ώστε το μεγαλύτερο μέρος κόμβος είναι καλύτερο να συνδεθεί στην έξοδο του πρώτου σταδίου (κόμβος 5). Όλα τα χωρητικότητα που βλέπουμε στην πύλη του καπακιού ΟΔΣ είναι απλά Miller καπάκι (σχεδόν καμία παρασιτική). Έτσι, είναι καλύτερο να συνδεθεί η πύλη στον κόμβο εξόδου. Τελεστικών

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back