M
mosalem2003
Guest
Όλα Αγαπητέ,
Είμαι Mohamed Salem, Ανώτερος Hardware μηχανικός σχεδιασμού.Λατρεύω να μοιραστώ τις γνώσεις μου,
την εμπειρία και τη φιλία με την επαγγελματική τους σχεδιαστές,
τους μηχανικούς,
τους φοιτητές και τους κλπ. ..στον τομέα μας.
Είμαι, επίσης, μια ανοιχτή πηγή ιδρυτή της οργάνωσης που ασχολείται με τεχνολογία ανοικτού πηγαίου κώδικα
του συστήματος λύσεις (www.handasarabia.org).Μου αρέσουν όλα τα ενδιαφερόμενα άτομα που μου ταιριάζει στο παραπάνω συμφέροντα για να προσθέσετε τους φίλους μου για την κατάσταση του Yahoo Messenger.Είναι ο καλύτερος τρόπος για μένα επικοινωνίας όπως έχω επαφές σε όλο τον κόσμο μέσα από αυτό .. Προσθέστε το μερίδιο μου και μου το μέλλον του τομέα μας .....My Yahoo ID IS mosalem2003
με ανυπομονησία να σας δούμε σύντομα στη γραμμή.,
Ευχαριστώ για το χρόνο σας,
το ενδιαφέρον του και την εξέταση των μελλοντικών φίλος μου ....
Με τις καλύτερες ευχές,
Mohamed A Salem
Handasa Αραβία Οργάνωση Ιδρυτής
www.handasarabia.org
Είμαι Mohamed Salem, Ανώτερος Hardware μηχανικός σχεδιασμού.Λατρεύω να μοιραστώ τις γνώσεις μου,
την εμπειρία και τη φιλία με την επαγγελματική τους σχεδιαστές,
τους μηχανικούς,
τους φοιτητές και τους κλπ. ..στον τομέα μας.
Είμαι, επίσης, μια ανοιχτή πηγή ιδρυτή της οργάνωσης που ασχολείται με τεχνολογία ανοικτού πηγαίου κώδικα
του συστήματος λύσεις (www.handasarabia.org).Μου αρέσουν όλα τα ενδιαφερόμενα άτομα που μου ταιριάζει στο παραπάνω συμφέροντα για να προσθέσετε τους φίλους μου για την κατάσταση του Yahoo Messenger.Είναι ο καλύτερος τρόπος για μένα επικοινωνίας όπως έχω επαφές σε όλο τον κόσμο μέσα από αυτό .. Προσθέστε το μερίδιο μου και μου το μέλλον του τομέα μας .....My Yahoo ID IS mosalem2003
με ανυπομονησία να σας δούμε σύντομα στη γραμμή.,
Ευχαριστώ για το χρόνο σας,
το ενδιαφέρον του και την εξέταση των μελλοντικών φίλος μου ....
Με τις καλύτερες ευχές,
Mohamed A Salem
Handasa Αραβία Οργάνωση Ιδρυτής
www.handasarabia.org