Πρόβλημα CST-Plane κύματος διέγερσης

N

nasr

Guest
Αγαπητέ Όλα, έχω ένα πρόβλημα με τη διέγερση ενός επίπεδου κύματος σε CST 2010. Θα χρησιμοποιηθεί οδηγός γρήγορης εκκίνησης και έφτασε «Τι με Διέγειρη Set 'το βήμα και έχω προσθέσει ένα« Νέο Κύμα αεροπλάνο ». Αυτό το κύμα έχει κατεύθυνση (0,0, -1), αλλά μοιάζει με αυτό δεν είναι όλα τα ... εξακολουθεί να υπάρχει λείπει βήμα που θα πρέπει να γίνει για να ρυθμίσετε τη διέγερση ... Έψαξα σε βοηθήσει, αλλά κανένα παράδειγμα για τη διαδικασία αυτή βρίσκεται. Ευχαριστίες

Μπορεί να είναι ότι δεν ήμουν αρκετά σαφής στο τελευταίο μήνυμα ... Το πρόβλημα είναι ότι εγώ πρέπει να πάρετε RCS του μισού διηλεκτρικό χώρο και πρέπει να το ενθουσιάσει με ένα κύμα αεροπλάνο κανονικά περιστατικό ... HFSS δεν ήταν καλή σε αυτό που τόσο Αποφάσισα να κάνω ότι στις CST 2010 ... Τώρα μπορεί κάποιος να μου πει τα βήματα για να το κάνουμε με CST 2010 ;

Είναι αρκετά απλό με CST. Μετά τον καθορισμό συχνοτήτων και οριακές συνθήκες, το μόνο πράγμα είναι να καθοριστεί ένα επίπεδο κύμα. Πηγαίνετε στο Λύστε καρτέλα, επιλέξτε ένα επίπεδο κύμα και να επιλέξετε την κατεύθυνση διάδοσης π.χ. Χ = -1, θα ξεκινήσει το επίπεδο κύμα στην κατεύθυνση-x. Επίσης, καθορίζει την πόλωση του κύματος. Άπαξ και γίνει αυτό, θα πρέπει να καθοριστούν οι monitios πεδίο για τις επιθυμητές τιμές συχνότητας. Επιλέξτε Farfield / RCS. Ελπίζω ότι αυτό θα σας δώσει τα αποτελέσματα που ψάχνετε. Regards

Στην πραγματικότητα το πρόβλημα είναι ότι είμαι χρησιμοποιώντας μια ανάλυση πεδίο της συχνότητας με την οδηγός γρήγορης εκκίνησης, ώστε όταν φτάσει η διέγερση που βήμα και μπορώ να προσδιορίσω το επίπεδο κύμα με την επιθυμητή πόλωση ... μετά ότι ο δρομέας δεν κινείται φαίνεται ότι υπάρχει λείπει είναι ένα βήμα με το οποίο «Set διέγερση» ολοκληρωθεί η διαδικασία ... Δεν ξέρω τι αυτό το βήμα πρέπει να είναι ... μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας «διέγερση Set 'εγώ θα πρέπει να καθορίσει την οθόνη πεδίο και οριακές συνθήκες

Υπάρχει μόνο ένα μικρό σημείο ... ρώτησα κάποιους ανθρώπους και μου είπαν ότι θα πρέπει να προσθέσετε μια θύρα «διακριτή ή κυματοδηγό« Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να προσθέσετε τις θύρες αυτές όπως έχω ανάγκη για να πάρει RCS από αυτή την πλάκα δεν S11 ... Τι σκέφτεστε; Μπορεί αυτό να είναι το πρόβλημα;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back