Πρόβλημα 1.9G LNA s με κέρδος

J

jupitorcuu

Guest
Έχω χρησιμοποιήσει ATF 54143 για το σχεδιασμό ενός LNA για 1,9 GHz. Όταν το δοκίμασα χρήση μετρητή θορύβου Agilent, υπάρχει μια κορυφή στο ΝΤ. Στην μπάντα 1.9 - 2 GHz Το κέρδος στα πλαίσια του + / - 1 dB, και είναι σωστό 15dB hign εκτός από ένα σημείο, NF είναι πολύ χαμηλό 1,2 dB, αλλά σε εκείνο το σημείο είναι σχεδόν 10dB Μήπως κάθε οργανισμός ανταποκρίνεται το ίδιο πρόβλημα στο τεστ LNA. Φαίνεται να μην αυτο ταλάντωσης

[Quote = jupitorcuu] έχω χρησιμοποιήσει ATF 54143 για το σχεδιασμό ενός LNA για 1,9 GHz. Όταν το δοκίμασα χρήση μετρητή θορύβου @ gilent, υπάρχει μια κορυφή στο ΝΤ. Στην μπάντα 1.9 - 2 GHz Το κέρδος στα πλαίσια του + / - 1 dB, και είναι σωστό 15dB hign εκτός από ένα σημείο, NF είναι πολύ χαμηλό 1,2 dB, αλλά σε εκείνο το σημείο είναι σχεδόν 10dB Μήπως κάθε οργανισμός ανταποκρίνεται το ίδιο πρόβλημα στο τεστ LNA. Φαίνεται να μην εαυτό ταλάντωσης [/quote] είχα το ίδιο πρόβλημα με LNA. u μπορεί να πάρει osilation. (Εκτός ζώνης), να λαμβάνει το φάσμα Ana πλήρες εύρος και την αναζητήσουμε. εάν u dont έχει OSI στείλτε μου τον σχεδιασμό και θα ψάξουν για την prablem, αλλά σε U 90%, έχει osilation καλή έλλειψη

Υπάρχουν 2 λόγοι 1.Εισαγωγή Impendance δεν ταιριάζει. 2.power προσφορά δεν συνδέει χωρητικότητα.

[Quote = eladg] [quote = jupitorcuu] έχω χρησιμοποιήσει ATF 54143 για το σχεδιασμό ενός LNA για 1,9 GHz. Όταν το δοκίμασα χρήση μετρητή θορύβου @ gilent, υπάρχει μια κορυφή στο ΝΤ. Στην μπάντα 1.9 - 2 GHz Το κέρδος στα πλαίσια του + / - 1 dB, και είναι σωστό 15dB hign εκτός από ένα σημείο, NF είναι πολύ χαμηλό 1,2 dB, αλλά σε εκείνο το σημείο είναι σχεδόν 10dB Μήπως κάθε οργανισμός ανταποκρίνεται το ίδιο πρόβλημα στο τεστ LNA. Φαίνεται να μην εαυτό ταλάντωσης [/quote] είχα το ίδιο πρόβλημα με LNA. u μπορεί να πάρει osilation. (Εκτός ζώνης), να λαμβάνει το φάσμα Ana πλήρες εύρος και την αναζητήσουμε. εάν u dont έχει OSI στείλτε μου τον σχεδιασμό και θα ψάξουν για την prablem, αλλά στο 90% u έχω osilation καλό έλλειψη [/quote] Γεια eladg, δεν πιστεύω ότι είναι ταλάντωση, αν είναι ταλάντωση το κέρδος, καθώς θα πρέπει να έχει μια παρόμοια κορυφή στο ίδιο σημείο, το οποίο καταλαβαίνω από το μήνυμα, δεν συνέβη. Προσπαθήστε να μετρήσετε άλλο DUT με την ίδια συχνότητα σύμφωνα με τα ίδια καλώδια και εγκατάστασης. μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στα καλώδια ή έτσι.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back