Πρόβλημα στην σύνδεση LED σε σειρά και παράλληλα

• Thread starter Ramesh_maharjan
  • Start date
R

Ramesh_maharjan

Guest
Έχω πρόβλημα με τη σύνδεσή τους με led σε σειρά και παράλληλα. Έχω χρησιμοποιήσει το ίδιο είδος των LED (ένα χρώμα από τον ίδιο κατασκευαστή) και υπολογίζεται η τιμή της αντίστασης, αλλά σε πρακτικό αλλά πήρε λάθος. Το κύριο πρόβλημα είναι κάθε LEDs έλαμψε με διαφορετική φωτεινότητα. Πώς μπορώ να κάνω να λάμπει με κοινή birghtness. Έχω διαπιστώσει ότι τα LED αποτελούν ίδια manufacutrer μπορεί να διαφέρουν από το ένα το άλλο και μπορεί να τραβήξει ρεύμα μεταβλητή για την ίδια bightness. Τι πρέπει να κάνω για να μειωθεί αυτό το πρόβλημα

Προσπαθήστε να αυξήσουν την τρέχουσα ροή μέσω διόδων, για παράδειγμα,> 10mA .. Πάνω από ορισμένα σημερινά επίπεδα η διαφορά στην φωτεινότητα θα πρέπει να γίνει σχεδόν invisable .. Εδώ θα βρείτε περισσότερες explenations: http://led.linear1.org/how-is-led-brightness-related-to-current/ Regards, IanP

σε γενικές γραμμές, η φωτεινότητα των LED είναι κατασκευαστής αποφασίζει σχετικά με τη φωτεινότητα και η τιμή της αντίστασης θα έχουν διαφορετική μορφή ίδια manufacutrer Όταν η τιμή της αντίστασης είναι διαφορετικές, το ρεύμα των LED θα είναι διαφορετικά, παράλληλα, θα κάνει η φωτεινότητα είναι διαφορετικά. (επειδή LED είναι τρέχουσα συσκευή με το αυτοκίνητο) τόσο προτείνουν τη χρήση της μεθόδου τυπικής σημερινής σειρά των LED είναι 15mA

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back