Πρόβλημα με usb CDC για 18F4550

W

Wagnet

Guest
Γεια σου, κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει; Θα αναπτυχθεί ένα έργο με 18f4550 με USB θύρα CDC. Το έργο αυτό λειτουργεί πολύ καλά στο νέο υπολογιστή, αλλά σε παλιό υπολογιστή δεν λειτουργεί. Οι δύο υπολογιστές έχουν XP Windows instaled. Ανοίγω την hiperterminal στον υπολογιστή όσο και ο νέος υπολογιστής της επικοινωνίας της είναι καλή, αλλά το παλιό (2 ετών) δεν λειτουργεί. Τι μπορώ να κάνω; Σας ευχαριστούμε Βάγκνερ

Δεν είστε σίγουροι τι σημαίνει CDC σε αυτό το πλαίσιο, αλλά εάν μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του τερματικού υπερ τότε σας "USB" σύνδεση δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν εξομοιωτή θύρα COM, έτσι παίρνετε σχεδόν κανένα όφελος από το να έχουν ένα usb στην πρώτη θέση, εκτός εάν πρόκειται να συνδέσει κάποια συσκευή κληρονομιά στο νέο φορητό υπολογιστή σας χωρίς θύρες RS232. Τα Windows XP ως λειτουργικό σύστημα έρχεται σε πολλές γεύσεις, το Service Pack 1 και 2 για ορεκτικά, VIA μητρικές βασισμένες και μέσω μη, του πρώην χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης 4in1, το παλαιότερο υλικό μπορεί να έχει resrictions όπως USB 1,1 μόνο, ενώ το νεώτερο υλικό έχει USB 2.0. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το παλιό PC διαθέτει όλες τις ενημερώσεις εγκαθίστανται από τα παράθυρα και τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης μητρικής πλακέτας συστήματος επίσης. Εάν καμία από αυτές είναι λύση αυτό δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια ξεχωριστή κάρτα PCI USB, πολύ φθηνά από ebay και θα δώσει μια ξεχωριστή εισερχόμενη γραμμή για usb. Αν έχετε παλιό υπολογιστή έχει (όπως είμαι βέβαιος ότι δεν το κάνει) να έχουν υποδοχές RS232 9 pin στο πίσω μέρος, μπορείτε να προσθέσετε Tx/Rx/Max232 για το σχεδιασμό σας για να επιτρέψετε USB και σειριακή.

Γεια Foxabilo, σας ευχαριστώ για τη βοήθειά μου. USB USB CDC σημαίνει εικονική σειριακή θύρα. Θα αναπτυχθεί το πρόγραμμα χρησιμοποιώντας το Βασικό και PROTON διαλέγω CDC αντί των HID δολάρια διεπαφής. Ο υπολογιστής διαθέτει δύο Service Pack 1 και 2. Το πρόβλημα δεν είναι να αγοράσει ένα πλοίο PCI γιατί το έργο αυτό θα χρησιμοποιηθεί για άλλο πρόσωπο και προτίθεται να χρησιμοποιήσει αυτό σε πολλές υπολογιστή σε πολύ άσχημη θέση της ΒΡΑΖΙΛΙΑ (χώρα). Έβαλα ένα συμβούλιο PCI και λειτουργεί σωστά, στο παλιό υπολογιστή. (Όταν λέω παλιό υπολογιστή μου σημαίνει υπολογιστή με 3 ετών) Σας ευχαριστώ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back