Πρόβλημα με TSMC - ο τρόπος μέτρησης συντελεστή θερμοκρασίας

L

liuguojia387

Guest
Αγαπητέ όλους,
Θέλω να ξέρω εάν μπορώ να βρω ή πώς να μετρηθεί η θερμοκρασία του συντελεστή και παρασιτική χωρητικότητα της αντίστασης στην tsmc018;

liuguojia387 έγραψε:

όπου μπορώ να βρω ...
η θερμοκρασία συντελεστή και παρασιτικές χωρητικότητα της αντίστασης στην tsmc018;

erikl έγραψε:liuguojia387 έγραψε:

όπου μπορώ να βρω ...
η θερμοκρασία συντελεστή και παρασιτικές χωρητικότητα της αντίστασης στην tsmc018;

oermens έγραψε:

αναφέρεται / doc/CMOSP18elecRFParams.pdf

αν είστε TSMC πελάτης θα πρέπει να έχετε πρόβλημα δεν απόκτηση της τεκμηρίωσης PDK.

Είμαι η TSMC πελάτη και έχω PDK TSMC », αλλά απλά δεν μπορεί να βρει το αρχείο που αναφέρεται.

27 Αυγούστου 2009 20:00 Πρόβλημα για TSMC-------------------------------------------------- ------------------------------

Είμαι η TSMC πελάτη και έχω PDK TSMC », αλλά απλά δεν μπορεί να βρει το αρχείο που αναφέρεται.Είμαι πολύ περίεργη τι παραπάνω είπε ο άνθρωπος.κάθε χυτήριο δίνει το δικό του πελάτη μια σειρά PDK, συμπεριλαμβανομένων όλων των ειδών των εγγράφων αναφοράς.

Συγγνώμη, εγώ πραγματικά δεν know.I βρείτε το συντελεστή θερμοκρασίας από Έλαβαν Browers, αλλά ακόμα δεν μπορείτε να βρείτε το παρασιτικό capacitance.what πρέπει να κάνω;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back