Πρόβλημα με OP-AMP εξόδου από LP φίλτρο

K

kar2on

Guest
Έχω ένα σχέδιο φίλτρων LP που αναφέρονται κατωτέρω, έχω κατασκευαστεί το κύκλωμα σε έναν πίνακα PCB και όλες οι συνδέσεις είναι σωστές.Ωστόσο, όταν επί των εισροών σε sinewave, φαίνεται να υπάρχει μόνο θόρυβος που παράγεται με βάση την παραγωγή.Η είσοδος είναι 100mV sinewave σε μια συχνότητα των 35Hz.καρφίτσες Οι συνδεθεί σωστά, το μόνο πράγμα που μου δίνετε είναι ένα πρόβλημα είναι η αντίσταση ανάδρασης.Όταν το κύκλωμα είναι ενεργοποιημένο, η αντίσταση που μετράται από το pin 2 στο έδαφος πηγαίνει στο άπειρο "ανοιχτό κύκλωμα", αλλά όταν μεταβαίνω από το κύκλωμα, η αντίσταση ανάγεται σε 51k.Είναι φυσιολογικό αυτό;

Έχω ελέγξει προσεκτικά τις συνδέσεις αμέτρητες φορές και τάσεις εισόδου μέτρου, καθώς, έχω αλλάξει ακόμη και το ολοκληρωμένο, αλλά το κύκλωμα εξακολουθεί να μην λειτουργεί ..παρακαλώ βοηθήστε με.Σας ευχαριστώ.
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

Αν δεν είστε χρησιμοποιώντας το εισροές ισορροπία που πρέπει να αφεθεί καμία σχέση.
Δείτε το δελτίο για τη σωστή χρήση.

Το πρόβλημα είναι στην πραγματικότητα το κύκλωμα λειτουργεί στο breadboard, αλλά δεν είναι εδώ ....Έχω ανοίξει pin 8 δεδομένου ότι είναι η μόνη που δεν χρησιμοποιούνται.

Έτσι, πραγματικά, πώς είναι pins 1 και 5, που συνδέονται σε PCB σας;

Έχω γειωμένο τους ....το πρόβλημα είναι ότι έχω χτισμένο το κύκλωμα σε breadboard και λειτουργεί, αλλά όχι για το PCB.

Δεν είστε σε θέση να πάρετε σωστές μέτρηση της αντίστασης με τη δύναμη επάνω.
Αν δεν είναι εργάσιμη, είναι καλύτερο να ελέγξει σημείο λειτουργίας πρώτα.Ποια είναι η τάση συνεχούς ρεύματος εξόδου ολοκληρωμένο;Θα πρέπει να έχει 0V DC αν όλα είναι καλά.

Ποια είναι η τάση συνεχούς ρεύματος εξόδου ολοκληρωμένο;Θα πρέπει να έχει 0V DC αν όλα είναι καλά.

Τι σημαίνει αυτό;;
Εάν εγώ εισάγετε μια 3VDC τόσο εισροές όσο θα πάρει 0V;

πρέπει να υπάρχει sth λάθος στην πλακέτα, πώς για β1 και β2;πώς για εισροής συνεχούς ρεύματος αντιστάθμιση των sinewave;μπορεί να έχετε κορεσμένα το ολοκληρωμένο;

Γεια Kar2on,
Στο σχηματικό σας έχουν στείλει, παρατηρούν καρφίτσα C4 συνδέσεις με το έδαφος είναι συνδεδεμένο σωστά;
ισορροπίας είναι οι συντελεστές του encicled σε πράσινο χρώμα.Αναφέρει κάποιο λάθος γενικά για ORCAD.
ποιο ήταν το λάθος που εμφανίζεται;αφορά,
Sudhir

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back