K
kar2on
Guest
Έχω ένα σχέδιο φίλτρων LP που αναφέρονται κατωτέρω, έχω κατασκευαστεί το κύκλωμα σε έναν πίνακα PCB και όλες οι συνδέσεις είναι σωστές.Ωστόσο, όταν επί των εισροών σε sinewave, φαίνεται να υπάρχει μόνο θόρυβος που παράγεται με βάση την παραγωγή.Η είσοδος είναι 100mV sinewave σε μια συχνότητα των 35Hz.καρφίτσες Οι συνδεθεί σωστά, το μόνο πράγμα που μου δίνετε είναι ένα πρόβλημα είναι η αντίσταση ανάδρασης.Όταν το κύκλωμα είναι ενεργοποιημένο, η αντίσταση που μετράται από το pin 2 στο έδαφος πηγαίνει στο άπειρο "ανοιχτό κύκλωμα", αλλά όταν μεταβαίνω από το κύκλωμα, η αντίσταση ανάγεται σε 51k.Είναι φυσιολογικό αυτό;
Έχω ελέγξει προσεκτικά τις συνδέσεις αμέτρητες φορές και τάσεις εισόδου μέτρου, καθώς, έχω αλλάξει ακόμη και το ολοκληρωμένο, αλλά το κύκλωμα εξακολουθεί να μην λειτουργεί ..παρακαλώ βοηθήστε με.Σας ευχαριστώ.
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο
Έχω ελέγξει προσεκτικά τις συνδέσεις αμέτρητες φορές και τάσεις εισόδου μέτρου, καθώς, έχω αλλάξει ακόμη και το ολοκληρωμένο, αλλά το κύκλωμα εξακολουθεί να μην λειτουργεί ..παρακαλώ βοηθήστε με.Σας ευχαριστώ.
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο