Πρόβλημα με IR2110 και irf740 για τον έλεγχο κινητήρα, καθώς ζεσταίνεται

X

Xjack

Guest
Είμαι χρησιμοποιώντας IR2110 και 740 για τον έλεγχο του κινητήρα στο κύκλωμα μου μπορώ να χρησιμοποιήσω 100ohms αντίσταση και 1N4148 παράλληλα HO, LO για Mosfets Πύλη. 47ohms στο pin VS. εισόδους βολτ είναι 280V. η MOSFET παίρνει θερμαίνεται περισσότερο 80 βαθμοί. αλλά το μοτέρ λειτουργεί καλά. τι μπορεί να είναι το πρόβλημα; i δεν πρέπει να αλλάξετε τις τιμές αντίσταση, αν αυτό είναι το πρόβλημα παρακαλώ να μου πείτε πού είμαι λάθος.

πού u πάρει το κύκλωμα .... Νομίζω ότι κάποια heatsinking θα κάνει τα πράγματα μια χαρά ..... εάν δημοσιεύσετε το κύκλωμα αυτό θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τα πράγματα πιο καθαρά .....

I καταναλώνει λιγότερο που 500MA αλλά θερμότητας πάνω από 80 ~ 85 μοίρες.

Καταλαβαίνω ότι ... Οι κινητήρες ελέγχονται από ρεύμα και ως εκ τούτου αν είναι gonna μειώσει το ρεύμα τότε θα επηρεάσει την ταχύτητα του κινητήρα .... καλύτερα να προσπαθήσουμε heatsinking τα MOSFETs ..... Επίσης, ότι η αντίσταση θα μιλούσαμε για είναι ακριβώς για να αποτραπεί η ενεργοποίηση λόγω διαρροής ρεύματος, έτσι δεν είναι καμία χρήση αλλάζει αυτό ....

Hay Xjack μπορείτε να δημοσιεύσετε plz πλήρες διάγραμμα του κυκλώματος σας Α έως το Ω plz i πρέπει να ολοκληρώσει το έργο μου Είθε ο Θεός να σας βοηθήσει .. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 7 λεπτά: [/color] [/size]
κύκλωμα [/ quote Xjack σανό μπορείτε να δημοσιεύσετε κύκλωμα πάλι plz i θα πρέπει να επιλύσει τα προβλήματά μου plz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back