Πρόβλημα με 3 LVDT σύρμα

• Thread starter fuzzycontrolfreak
  • Start date
F

fuzzycontrolfreak

Guest
Γεια σε όλους, είμαι εργασίας σχετικά με ένα σχέδιο, όπου είμαι χρησιμοποιώντας ένα LVDT για ακριβείς μετρήσεις από μια γραμμική μετατόπιση βαλβίδα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω καμία τεκμηρίωση σχετικά με τον αισθητήρα, και δεν έχω καμία ιδέα για τη σωστή καλωδίωση. Έχω τρεις τερματικούς σταθμούς που βγαίνει από τη βαλβίδα, δύο από τα οποία είναι βραχυκυκλωθεί και φαίνεται να είναι το πηνίο εισόδου. Με την δοκιμή και το λάθος, βρήκα ότι με την εφαρμογή του σήματος AC σε αυτά τα τερματικά, ένα εξόδου DC παράγεται στον τρίτο τερματικό σταθμό σε σχέση με το έδαφος (το οποίο είναι ένα από τα δύο τερματικά του πηνίου εισόδου). Αυτή η τάση DC έχει μια σειρά από 250mV, και έχει πολύ χαμηλό λόγο σήματος προς θόρυβο. Αυτό με κάνει να σίγουροι αν θα πάω με το σωστό τρόπο, φαίνεται ότι υπάρχει μια ολοκληρωμένη conditioner μήνυμα που μου δίνει αυτήν την έξοδο DC, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος, και δεν έχω καμία ιδέα για το LVDT με τρία καλώδια (να σημειωθεί ότι τάση εισόδου συνεχούς ρεύματος παράγει καμία απάντηση ούτε). Η LVDT είναι Τσεχίας έκανε, και καμία τεκμηρίωση είναι διαθέσιμη οπουδήποτε, θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει με το πρόβλημά μου, έχω δοκιμάσει τα πάντα και φαίνεται ότι είμαι σχεδόν ολοκληρωτικά χαθεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας ...

Γεια σου φίλος τι είδους σήμα περιποίηση με σας; χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε αναλογική τεχνική που χρησιμοποιεί AD598/AD698; ή τον έλεγχο Ψηφιακή .... Πείτε μου, ώστε να μπορούμε να σκεφτούμε πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν hey είμαι εργασίας σχετικά με κάτι σαν το ίδιο έργο τώρα. Έτσι αφήνει να κάνουμε κάποια ανταλλαγή γνώσεων αυτό θα βοηθήσει εσάς και εμένα. ευχαριστώ u

Δεν άκουσα για ένα LVDT έχει 3 καλώδια υπάρχουν τρεις veriaties του LVDTS είναι διαθέσιμα 4-wire LVDT - δευτερεύοντα συνδεδεμένα σε σειρά σε αντίθεση όρο 5-wire LVDT - έχοντας δευτερεύοντα σε βρύση cetre 6 LVDT σύρμα - δύο μεμονωμένα δευτερεύοντα βεβαιωθείτε, LVDT σας είναι σωστή. παραπέμψει φύλλου του, θα είναι χρήσιμο να σας

Αναζήτηση για '3 σύρμα LVDT »στο Google. Υπάρχει αφθονία των αποτελεσμάτων. Keith

ok Keith Αλλά φαίνεται, 5 LVDT σύρμα καλούν ως LVDT 3-wire. σύρμα 1, 2: πρωτογενή σύρμα διέγερση 3, 4: δευτεροβάθμια Wire έξοδοι 5: κέντρο σύρμα βρύσης δεν έχω δίκιο; Νομίζω ότι λίγοι κατασκευαστές ζητούν 5-wire LVDT ως 3-wire LVDT

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστίθεται στο 7:47 -------- - Προηγούμενη θέση ήταν στις 07:43 ----------</span></span>
Γεια σας κ. Keith μπορεί να σας παρακαλώ βοηθήστε με σύγχρονη αποδιαμόρφωση φάση AD698 μονάδα κλιματισμού σήμα; I could'nt σε θέση να κατανοήσουν, όταν οι πληροφορίες φάση αποκωδικοποίησης. Θα χρησιμοποιηθεί η συνάρτηση μεταφοράς ως Α / Β. θα σας παρακαλούσα να μου πείτε πώς η αποδιαμόρφωση φάσης λαμβάνει χώρα; ευχαριστώ u

Νομίζω ότι LVDT σας μπορεί να έχει η επεξεργασία του σήματος στο εσωτερικό, όπως αυτό www.sst-shinkawa.co.jp/pdf/manual/e/vm21p_me.pdf Χωρίς κανενός είδους αναγνώριση της συσκευής είναι αδύνατο να πείτε. Keith.

Αλλά φαίνεται, 5 LVDT σύρμα καλούν ως 3-αγωγών LVDT
Υπάρχουν επίσης αισθητήρες που έχουν τρία τερματικά, χωρίς ξεχωριστή θύρα exitation. Επανεξέταση των αντίστοιχων εγχειριδίων κατασκευαστή. Οικουμενική κλιματιστικά σήμα πρέπει να είναι σε θέση να ασχοληθεί με όλα τα είδη των αισθητήρων, 3 - 5 καθεστώς σύνδεση καλωδίων. PS: Θα φανεί όπως δεν έχετε διαβάσει το AD698 φύλλου thorougly. Σχήμα 7 δείχνει π.χ. τριών LVDT σύρμα πρόγραμμα σύνδεσης.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 09:41 ---------- Προηγούμενη θέση ήταν στις 09:23 ----------</span></span>
[παράθεση] Νομίζω LVDT σας μπορεί να έχει η επεξεργασία του σήματος μέσα [/quote] Αυτό είναι προφανώς η περίπτωση με το αισθητήριο που περιγράφει στην αρχική θέση 2007.

hi FVM Μπορείτε να μου δώσετε μια σύντομη εξήγηση για το πως [color = "κόκκινο"] σύγχρονη φάση ευαίσθητα αποδιαμόρφωση [/color] λαμβάνει χώρα στην παγκόσμια conditioner σήμα AD698; πήρα σύγχυση σχετικά με την εσωτερική λειτουργία IC.

Μπορείτε να δείτε την αρχή της λειτουργίας του Σχήμα διάγραμμα 6. Πρόκειται για τον πολλαπλασιασμό ουσιαστικά το σήμα της εισόδου αναφοράς με την είσοδο του σήματος Α και Β και διήθηση χαμηλής διέλευσης του προϊόντος. Φανταστείτε ένα σήμα εισόδου sine. Αν είναι σε φάση με την αναφορά (0 μετατόπιση φάσης βαθμό), το προϊόν είναι ένα πλήρες κύμα διορθωθεί sine, και το φίλτρο εξόδου το πολύ θετική τάση DC. A 180 σήμα βαθμού θα δώσει μέγιστη αρνητική αποδιαμορφωμένου σήμα. Στις 90 φάση εισόδου βαθμό, το σήμα είναι ενεργοποιημένο στις κορυφές sine, το φιλτραρισμένο μέση τιμή μηδέν ist.

Δεν ξέρω πολλά για LVDT, αλλά βρήκε το άρθρο αυτό πρέπει να είναι κάποια βοήθεια

Η σύνδεση λέει για LVDT: χαμόγελο:
Μπορεί να λειτουργούν σε ένα φάσμα θερμοκρασίας από-650C ° έως 600C °

Το σύνολο αυτής της ιστοσελίδας φαίνεται μάλλον αμφίβολη. Πηγαίνει ακριβώς να δείξει ότι δεν πρέπει να πιστεύουν ό, τι βλέπετε στο διαδίκτυο! Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back