F
fuzzycontrolfreak
Guest
Γεια σε όλους, είμαι εργασίας σχετικά με ένα σχέδιο, όπου είμαι χρησιμοποιώντας ένα LVDT για ακριβείς μετρήσεις από μια γραμμική μετατόπιση βαλβίδα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω καμία τεκμηρίωση σχετικά με τον αισθητήρα, και δεν έχω καμία ιδέα για τη σωστή καλωδίωση. Έχω τρεις τερματικούς σταθμούς που βγαίνει από τη βαλβίδα, δύο από τα οποία είναι βραχυκυκλωθεί και φαίνεται να είναι το πηνίο εισόδου. Με την δοκιμή και το λάθος, βρήκα ότι με την εφαρμογή του σήματος AC σε αυτά τα τερματικά, ένα εξόδου DC παράγεται στον τρίτο τερματικό σταθμό σε σχέση με το έδαφος (το οποίο είναι ένα από τα δύο τερματικά του πηνίου εισόδου). Αυτή η τάση DC έχει μια σειρά από 250mV, και έχει πολύ χαμηλό λόγο σήματος προς θόρυβο. Αυτό με κάνει να σίγουροι αν θα πάω με το σωστό τρόπο, φαίνεται ότι υπάρχει μια ολοκληρωμένη conditioner μήνυμα που μου δίνει αυτήν την έξοδο DC, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος, και δεν έχω καμία ιδέα για το LVDT με τρία καλώδια (να σημειωθεί ότι τάση εισόδου συνεχούς ρεύματος παράγει καμία απάντηση ούτε). Η LVDT είναι Τσεχίας έκανε, και καμία τεκμηρίωση είναι διαθέσιμη οπουδήποτε, θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει με το πρόβλημά μου, έχω δοκιμάσει τα πάντα και φαίνεται ότι είμαι σχεδόν ολοκληρωτικά χαθεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας ...