Πρόβλημα με το να πάρει σωστές κέρδος σε HFSS προσομοίωσης

A

ablendos

Guest
Γεια σου .. I προσομοιώσετε κεραία με HFSS. Αλλά έχω την καλή VSWR, σημείο freauency και μοτίβο ακτινοβολίας. Αλλά το κέρδος είναι πάντα λάθος στο δίπολο, μονοπολικό, και κεραία patch. Μήπως κάποιος να μου βρεις κάποιο τρόπο να διορθώσει το πρόβλημα αυτό? Σας ευχαριστώ

Πολλά πράγματα μπορεί να επηρεάσει το κέρδος, π.χ. δίκτυο ταιριάζουν ζωοτροφών. Παρακαλούμε να αποστείλετε stuctures σας, και πολλοί καλοί άνθρωποι θα σας βοηθήσει να τα ελέγξουν. asdfaaa θα σας βοηθήσει, και μπορούμε επίσης να μάθουμε από αυτούς. ^ _ ^

hi .. παρακαλούμε δείτε δίπολο strusture μου και έχω κάποιες θέμα να ρωτήσω. (1) Τύπος sloution (2) απόσταση όριο

Modal 1.Driven - υπολογίζει τα μερίδια των μεταφορών με βάση το S-παραμέτρων. Το S-matrix λύσεις θα εκφραστούν από την άποψη της προσπίπτουσας και της ανακλώμενης αρμοδιότητες των τρόπων κυματοδηγού. 2. Driven Terminal - υπολογίζει το τερματικό που βασίζεται S-παραμέτρων των λιμένων γραμμής multiconductor μετάδοσης. Το S-matrix λύσεις θα είναι εκφρασμένες σε τάσεις και ρεύματα τερματικό.

Έχετε υπολογίζεται η αντίσταση εισόδου; Τώρα, ως προς τη δομή σας την αντίσταση συγκεντρωμένων λιμάνι υποτίθεται 50 ohm.

Η κεραία δεν έχει απήχηση στο 0.1Ghz.

hi .. i μπορεί να πάρει το καλό αποτέλεσμα VSWR. Αλλά δεν μπορώ να πάρετε το 2.15dB της κατευθυντικότητας του διπόλου. Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας ......

Ξαφνικά, θυμάμαι ότι το μήκος του κάθε σκέλος του διπόλου πρέπει να είναι λίγο σύντομο από ένα μήκος κύματος εμπρός στη δομή σας. Διότι στο τέλος του κάθε σκέλους, η σημερινή δεν είναι μηδέν, και το αντίστοιχο μήκος του διπόλου θα είναι λίγο περισσότερο. Με τις καλύτερες ευχές!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back